No et quedis al marge.

El passat 1/10 varem donar el primer pas que ens ha de portar més enllà del primer centenari de l’Agrupació. Creu-me si et dic que aquest projecte t’il·lusionarà.

Crearem un espai de col·laboració entre els socis orientat a que tots puguem compartir el nostre coneixement fotogràfic per beneficiar a la resta de companys i a tots els aficionats en general d’aquest món tan apassionant de la fotografia.

Aquest espai estarà centrat en la web mitjançant un blog participatiu i obert a tots els socis. El teu coneixement i experiència son fonamentals en aquest nou projecte; no hi pots faltar.

Què és un blog ?

Un blog és un apartat d’una web, o una web sencera, destinada a compartir coneixement.

La web és l’aparador més important que tenim i el blog és una eina fantàstica perquè tant els socis com els no socis vegin el que fem, el que tenim i aprenguem els uns dels altres.

 

El Blog de l’AFC

El que farem és canviar l’apartat notícies pel blog on s’inclourà les aportacions que els socis com tu ens enviïn.

Crearem uns quants apartats que, lògicament, aniran evolucionant en la mida dels articles que els socis enviïn.

Estic segur que entre els apartats que et proposo ara en trobaràs d’interessants tant per participar com per llegir-ne els continguts.

 • Viatges fotogràfics
  Aquí inclourem tant les sortides i viatges que organitza l’AFC com els que han fet a títol particular els socis que ens ho vulguin explicar. Estic segur que has fet algun viatge on has obtingut unes fotos de somni que t’agradarà compartir. T’hi animés?
 • Andròmines
  El títol no serà aquest, però l’he triat per resumir l’apartat on cada soci que ho vulgui ens pugui explicar coses del seu equipament: petits trucs, avantatges de tal càmera o accessori respecte a algun altre, etc. També podem penjar novetats i comparatives.
 • Revelem
  Una fotografia està acabada quan ha passat pel laboratori analògic o digital. Aquí podem explicar eines de revelat, software, comparatives, ….
  Potser fas servir una tècnica de revelat determinada o coneixes algun truc interessant que de ben segur és d’interès per la resta de companys. Perquè no ens ho expliques ?
 • Aprenent a fotografiar
  Has anat a algun taller que has trobat especialment interessant ? Has llegit algun llibre que t’ha fet donar un pas endavant ? Segur que aquesta informació és d’utilitat per d’altres socis.
 • 100 anys d’història
  Doncs si, els quasi 100 anys de l’AFC donen per molt. Aquest apartat ha d’explicar al mon que fa quasi un segle (aviat està dit) que ens hi dediquem. Tenim un arxiu impressionant i una col·lecció de màquines i accessoris de somni. Hauria d’estar penat no explicar-ho !!!

Col·labora !!!

Segur que tens quantitat de coses a explicar i compartir. Perquè no ho fas ? Ara tens un canal magnífic per fer-ho.

Si us plau, escriu-me a blog@afc.cat i apuntat.

Només m’has de dir que vols participar i a partir d’aquí iniciaràs aquest meravellós viatge que comença ara: l’aventura d’evolucionar i créixer compartint el teu coneixement.

Un cop més t’agraeixo la teva atenció i interès.

Toni Torras Llauradó.