Published On: 8 de juny de 2022|Categories: Formació|

El perquè de Processingraw.com

Tot projecte té èxit quan satisfà una necessitat ja sigui aquesta evident o latent. Aquest és el cas d’Antonio Prado i el seu web Processingraw.com.

L’origen del seu projecte, tal com l’explica ell mateix, és veure una foto en format raw d’un lloc preciós, comparar-lo amb la mateixa foto obtinguda amb un mòbil, adonar-se que la foto amb mòbil és molt millor que el raw però estar convençut que amb un bon processament tindria la millor instantània de la seva vida.

Quantes vegades no hem tingut un raw espectacular, però per falta de perícia no li hem sabut treure tot el profit possible?

Aquesta és la necessitat que cobreix magníficament el projecte Processingraw.com d’Antonio Prado: subministrar la millor formació i informació perquè mitjançant el millor processament possible obtinguis les fotos que revelin tota la bellesa dels llocs en què has estat.

Què trobaràs a Processingraw.com

El primer que “t’enganxa” de Processingraw.com és el canal de Youtube i tot el contingut gratuït del blog en el qual pots trobar tot tipus d’entrades per al fotògraf professional o aficionat de qualsevol nivell.

Abasta des de l’equipament (càmeres, objectius i accessoris), el moment de la presa i el revelat o processament del raw.

Cert és que tot això ho pots trobar en d’altres canals, però una part molt important de l’èxit del projecte és l’estil, el ritme i la passió que posa Antonio en tots i cadascun dels seus continguts.

Es compleix a la perfecció allò d’aprendre mentre passes una estona molt divertida.

Però, com diria Antonio, “t’explota el cap”, amb el contingut de la part privada o de pagament.

Aquí trobaràs cursos de Capture One, Lightroom, Photoshop, Nik Define, Da Vinci Resolve, Color Efex i Snapsheed.

Aquests cursos estan permanentment actualitzats i en evolució.

Un altre valor diferencial del projecte Processingraw.com, són les fotografies pas a pas des de la captura fins el revelat i els processaments del principi a la fi.

Aquí podràs aprendre a com fer un escombrat i revelar-lo, com treure tot el fruit d’una foto d’una via làctia o com aconseguir traces urbanes.

Avantatge per a socis de la AFC.

Com diria, Antonio, “je, je, je, amigos, ara viene lo mejor …”.

Pel sol fet de ser soci de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya, Antonio Prado ens ofereix el 25% en totes les subscripcions.

Tal qual. Ara podem accedir a tots els seus cursos per temps indefinit per menys “panojita”, que diria Antonio, que la resta dels mortals.

Fes-te un volt per Processingraw.com, i veuràs com a val la pena subscriure’s.

A l’àrea privada de socis hi trobaràs el link que et permetrà obtenir el descompte del 25%.

Vols gaudir d’aquest descompte i no ets soci?. Doncs ara ho tens fàcil: fes-te soci !!!

Toni Torras
Comunicació

Antonio Prado – ProcessingRaw

Més entrades

Més entrades