Published On: 28 de març de 2022|Categories: Actes socials|

Exposició fotogràfica d’Antoni Serrano

Que t’explicaré

En aquest breu post t’explicaré com és aquesta exposició fotogràfica tan original.

La pandèmia ha estat un tema difícil i controvertit i que ha generat canvis profunds a la nostra societat i el nostre soci Antoni Serrano ha sabut copsar-ne un aspecte molt visual: l’impacte de les mascaretes en el contacte humà.

La inauguració de l’exposició fotogràfica “Mirades de Pandemia”

El passat dia 22 de març vam inaugurar a la seu de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya el treball fotogràfic de l’Antoni en format exposició. Tothom qui vulgui pot passar-hi i visitar personalment aquesta exposició fotogràfica. Informar-vos que serà visitable fins al dia 20 d’abril a la sala Bruno Argemí, a la nostra seu social del centre de Barcelona.

La inauguració de “Mirades de pandèmia” fou un acte social molt agradable en què van estar presents tant l’autor i familiars, així com el president i membres de l’ Agrupació. Després de la presentació l’Antoni Serrano ens va obsequiar amb un bon cava i uns bons carquinyolis que van ser molt ben rebuts i van fer aquesta inauguració encara més agradable.

L’exposició fotogràfica fou original gràcies també al format escollit per l’autor: Quatre plafons de 2 metres de llarg amb un collage de fotografies de primer pla amb gent anònima del carrer, amb la mascareta posada.

Un altre fet característic d’aquesta agradable vetllada fou que, juntament amb les fotografies, s’acompanyava un vídeo realitzat pel mateix Antoni Serrano i que encara podeu veure. En aquest vídeo de cinc minuts van succeint les imatges de “Mirades de pandèmia” acompanyades de les Quatre Estacions de Vivaldi, concretament “La primavera”.

I aquest és el missatge implícit que ens transmet aquesta obra: L’esperança. Que després del mal temps sempre arriba la primavera. O dit d’una altra manera: tot i que ara hem passat moments difícils, arribarà un moment en què superarem aquest mal tràngol de la Covid que ens ha assolat, i finalment arribarà el moment de treuren’s les mascaretes de la cara. I tornarem a gaudir de les expressions humanes, ara encara mig amagades. Confiem-hi.

Conclusió a l’exposició fotogràfica “Mirades de Pandemia”

A la nostra seu estem hi presentant de forma continuada el treball dels nostres socis.

Vols fer la teva exposició fotogràfica ? Ho tens molt fàcil: Associa’t.

Aleix Torrents
Exposicions

Exposició fotográfia pandemia
Exposició fotográfia pandemia

Més entrades

Més entrades