Published On: 21 de maig de 2022|Categories: Formació|

La bomba del 20/5

El divendres 20/5 Joan Boira fer explotar la bomba que ens portarà a fer les millors fotografies.

Aquí t’explico com va anar i que es el que va explotar.

La formació de Joan Boira.

Com en qualsevol altre disciplina, els millor resultats només s’assoleixen amb formació i treball.

De la mateixa forma que no és possible edificar una casa sense haver passat per la Facultat d’arquitectura, es molt difícil obtenir una bona imatge sense tenir una sòlida formació en les eines que la tecnologia actual posa a les nostres mans.

Per convertir la teva passió fotogràfica en excel·lència i portar les teves fotografies al següent nivell l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya posa al teu abast la millor formació i aprofitem la força que ens dona el grup per aconseguir els millors preus i condicions.

En aquest sentit, el passat divendres 20 de maig, vam tenir la sort de que un dels millors fotògrafs i formadors de Catalunya, Joan Boira, vingués a la seu de l’AFC a presentar-nos tota la seva oferta formativa que abasta des de fotografia de retrat i producte fins a cursos d’il·luminació, photoshop des de cero, Ligthroom, Capture One, etc., etc.

Tens més de 115 cursos disponibles, 44 d’ells gratuïts, a més de canals de Telegram per consultes, trobades periòdiques, crítiques de fotos, i, en general, tot allò que pots necessitar per portar les teves fotos a un altre nivell.

S’ha acabat buscar per Internet com fer tal o qual cosa, assistir a tutories amb versions antigues d’eines amb formadors patibularis o no saber on acudir per saber com orientar una imatge que no t’acaba de funcionar.

El sistema formatiu de Joan Boira desenvolupat i afinat després de molts anys i experiència ens ho posa molt fàcil i ara, a més, fins el 20/07/2022 i només per ser soci de l’AFC gaudiràs d’un 30% de descompte en tots els seus cursos.

Com va explotar la bomba

Aquí et deixo el link al PowerPoint on tens una explicació detallada del que ens va explicar Joan Boira de la seva oferta formativa i a sota tota la xerrada.

A l’àrea privada de la web hi ha una nova secció amb els codi de descompte.

Si vols gaudir de les condicions que ens fa Joan Boira en tota la seva oferta formativa, ho tens fàcil: fes-te soci de l’AFC.

Toni Torras
Comunicació

Joan Boira

Joan Boira

Més entrades

Més entrades