Published On: 14 de desembre de 2021|Categories: Actes socials|

Perquè un blog de fotografia

En aquest primer post del nou blog de fotografia de l’Agrupació fotogràfica de Catalunya, t’explicaré breument perquè l’hem creat i què hi trobaràs.

Tant si ets soci, com si no t’animo a seguir-me en aquest viatge pel coneixement que atresorem a l’AFC que promet ser apassionant.

Creu-me si et dic que hi posarem els cinc sentits perquè els continguts que hi penjarem siguin tan apassionants com la teva afició per la fotografia.

 

Perquè l’hem creat

L’Agrupació Fotogràfica de Catalunya és una entitat sense ànim de lucre que té com objectiu la difusió de la fotografia a Catalunya des de 1923. No és una errata, la nostra entitat és centenària.

Quasi un segle d’història dona per molt. Dona per tenir un dels arxius fotogràfics més importants i extensos de Catalunya i probablement de la resta d’Espanya, dona per tenir una experiència contrastada i, en resum, dona per tenir un coneixement profund de la nostra passió per la fotografia en el seu sentit més ampli.

Aquest coneixement és el que volem compartir amb tu mitjançant aquest blog de fotografia. Pensem que per passar de la passió a l’excel·lència cal compartir el valor més preuat que tenim i que no és altre que el nostre coneixement.

Coneixement obtingut a partir d’haver comptat com a socis alguns dels millors fotògrafs como ara Joan Porqueras, Joaquim Pla Janini, Antoni Campañá, Francesc Català Roca, Rosa Szücs, Manel Closa Bosser, entre molts d’altres. Hem organitzat centenars de sortides i viatges fotogràfics, hem fet centenars d’exposicions, hem impartit milers d’hores de formació, la majoria gratuïtes, etc., etc.

I seguim. Seguim fent exposicions, sortides formació i, el més important, gaudint de la nostra afició, gaudint de la nostra passió que ara volem compartir amb tú.

 

Què hi trobaràs en aquest blog de fotografia

En aquest blog hi trobaràs, a més dels posts explicant el que anem fent i organitzant com ara sortides o viatges fotogràfics, hi podràs trobar referències de llibres, novetats comentades de software de revelat, tècniques per obtenir millors fotos i, en general, tot allò que qualsevol aficionat o professional necessita per millorar i créixer com a fotògraf.

Volem que sigui un punt de trobada on l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya posi a l’abast de tots els aficionats el coneixement que hem acumulat en aquests 100 anys.

Com ho trobaràs

El nostre company Albert Folch ha preparat una estructura de plana web que mostra en primer lloc els darrers posts. D’aquesta forma sempre tindràs al teu abast les darreres novetats del mon de la fotografia i del que hem estat fent.

A sota veuràs un conjunt de botons que permeten accedir a les diferents seccions que componen i estructuren el blog.

Téns tot el nostre coneixement a l’abast d’un click.

 

Apunta-t’hi !!!

Si estàs associat et convido a participar en aquesta aventura apassionant aportant la teva experiència i coneixement, i si no ho ets pots fer-te soci (aquí tens la plana on t’explico com fer-ten) .

Toni Torras Llauradó.

 

Foto: Francesca Portolés

 

Més entrades

Més entrades