Published On: 28 de gener de 2020|Categories: Actes culturals, Activitats, Sortides|
Recadrage

Recadrage

DATA PREVISTA: Dimarts 11 de febrer de 2020
LLOC: CaixaForum Avda. Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8. Barcelona
PUNT DE TROBADA: En l’entrada del edifici
COM ARRIBAR: Metro: Línia 1. Estació Espanya
Busos: 109,13,150,D20,H16
HORA DE TROBADA: 10h45’
HORARI DE L’ACTIVITAT: A partir de les 11h hores amb una duració aproximada de 1h.  La visita serà guiada per una persona de l’organització preparada per aquesta exposició.
DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT: L’exposició Càmera i Ciutat presenta per primera vegada grans obres de diverses col·leccions del Centre Pompidou (dels departaments de fotografia, cinema experimental, nous mitjans i la Bibliothèque Kandinsky) que s’exhibeixen amb un diàleg amb fotografies i pel·lícules de col·leccions espanyoles per tal d’esclarir com la càmera ha donat forma a la idea de ciutat.
Així trobarem fotos de Cartier-Bresson, Brassaï, Doisneau… juntament amb els nostres Centelles, Gabriel Casas, Joan Colom…
La metròpoli al llarg del passat segle, ha estat un escenari social i un camp de batalla polític però també un terreny de joc sense regles. Aquesta exposició tracta sobre la càmera i la ciutat, sobre fotògrafs i cineastes que han documentat, representat i analitzat la ciutat i, en aquest procés han escrit diferents escenaris de la vida i la cultura humanes.
Estem davant d’una exposició amb un plantejament de les fotografies que ha precisat d’un esforç que difícilment es podrà repetir per la que la trobo altament recomanable.
PREU: La visita guiada té un preu de 5€. No cal cap entrada adicional si només aneu a visitar aquesta exposició.
INSCRIPCIÓ: Envia correu a visites@afc.cat indicant el nom i el número de soci.
Desitjant que sigui del vostre interès,

Pere M. Puigdollers

Més Noticies

Més Noticies