Published On: 15 de gener de 2020|Categories: Activitats, Cursos|

01 Fotos ejemplos RC

Si ja has fet els tres nivells bàsics de Photoshop i / o tens coneixements de Lightrom o Adobe Camera Raw i ara vols aprofundir en la pràctica per a millorar les teves fotografies quan les fas a la càmera i quan les reveles a l’ordinador, ací trobaràs l’espai on podràs desenvolupar l’expressió personal.

Aquest Laboratori és un conjunt de quatre mòduls temàtics estructurats en xarrades i tallers, on el fil conductor és el teu interès, és a dir, les teves fotografies. En finalitzar tindràs criteris clars i pràctica per a aconseguir imatges de qualitat al moment de prendre la fotografia i revelar-la, d’acord amb les teves intencions.

En finalitzar, es presentaran els projectes als companys i es farà una presentació per a l’Agrupació i els familiars.

Professor: Ramon Cugat i Mauri

Adreçat a: Socis amb nivell intermedi de Photoshop i / o Lightroom o Adobe Camera Raw.

Durada del Laboratori:

21 sessions de dues hores

Del 21 de gener al 16 de juny

Mòduls temàtics:

1. Converses sobre fotografia

Els alumnes porten fotografies i es comenten entre tots de manera guiada, amb l’objectiu de millorar aspectes tècnics i de composició.

2. Temes tècnics

Jornades per a conèixer millor les càmeres i conèixer com reaccionen els sensors, quines modificacions fa la càmera als RAW i als JPG, etc.

3. Revelatge (Lightroom, Photosho, Adobe Camera Raw)

Jornades on es fan exercicis proposats pels alumnes, com la modificació concreta de fotos o seguir tutorials trobats per internet, etc. Aquestes jornades tenen l’objectiu d’aprofundir en el coneixement del programari de revelatge.

4. Desenvolupament d’un tema personal

Cada alumne triarà un tema per a explicar una història mitjançant diferents fotografies. L’objectiu és aprendre a pensar el tema i planejar les fotografies, tècnica i composició, triar les millors, revelar-les i presentar-les.

Els projectes es presentaran als companys i després, si hi ha temps, a l’AFC i familiars.

Inscripcions a: formacio@afc.cat

Més Noticies

Més Noticies