Blog de fotografia2023-11-29T20:19:18+02:00

El Blog de Fotografia de l’AFC.

L’Agrupació Fotogràfica de Catalunya és una entitat sense ànim de lucre que té com objectiu la difusió de la fotografia a Catalunya des de 1923. No és una errata, la nostra entitat és centenària.
Quasi un segle d’història dona per molt. Dona per tenir un dels arxius fotogràfics més importants i extensos de Catalunya i probablement de la resta d’Espanya, dona per tenir una experiència contrastada i, en resum, dona per tenir un coneixement profund de la nostra passió per la fotografia en el seu sentit més ampli.
Aquest coneixement és el que volem compartir amb tu mitjançant aquest blog de fotografia. Pensem que per passar de la passió a l’excel·lència cal compartir el valor més preuat que tenim i que no és altre que el nostre coneixement.
Coneixement obtingut a partir d’haver comptat com a socis alguns dels millors fotògrafs como ara Joan Porqueras, Joaquim Pla Janini, Antoni Campañá, Francesc Català Roca, Rosa Szücs, Manel Closa Bosser, entre molts d’altres. Hem organitzat centenars de sortides i viatges fotogràfics, hem fet centenars d’exposicions, hem impartit milers d’hores de formació, la majoria gratuïtes, etc., etc.
I seguim. Seguim fent exposicions, sortides formació i, el més important, gaudint de la nostra afició, gaudint de la nostra passió que ara volem compartir amb tú.

Què hi trobaràs en aquest blog de fotografia

En aquest blog hi trobaràs, a més dels posts explicant el que anem fent i organitzant com ara sortides o viatges fotogràfics, hi podràs trobar referències de llibres, novetats comentades de software de revelat, tècniques per obtenir millors fotos i, en general, tot allò que qualsevol aficionat o professional necessita per millorar i créixer com a fotògraf.
Volem que sigui un punt de trobada on l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya posi a l’abast de tots els aficionats el coneixement que hem acumulat en aquests 100 anys.

ÚLTIMES ENTRADES

Veure totes les entrades
Go to Top