Exposició fotogràfica d’Albert Folch “IL·LUSIONS”

El nostre company Albert Folch va un pas més enllà de la realitat i ens presenta la seva exposició “Il·lusions” que de ben segur no et deixarà indiferent

Que hi trobaràs

El bosc que no ens deixa veure l’arbre o, millor dit, l’arbre que no ens deixa veure l’escorça, la platja que no ens deixa veure la sorra o la mà que no ens deixa veure la pell son també una realitat que sovint passa desapercebuda.

Les abstraccions de la realitat són realitat? són figuracions? són il·lusions?

El somni de la raó genera monstres o genera una altre realitat? El que veiem és real? O és real perquè ho veiem?

Albert Folch ens presenta un joc d’imatges que fan que l’espectador construeixi la seva pròpia il·lusió i el faci creador d’allò del que només ell veu.

Aquí hi trobaràs abstraccions de textures que ens conviden a veure miratges de boscos, platges, penya-segats, coves, paisatges nevats, … tot allò que el nostre subconscient i memòria ens fa veure per similitud.

En aquesta exposició fotogràfica, Albert Folch juga amb els elements i planteja un repte a l’espectador que consisteix en descobrir, o millor redescobrir, els objectes o llocs comuns amb una mirada diferent.

Sens dubte una exposició fotogràfica que no et pots perdre.

Quan i on

Dates: del 16 de febrer 2022 al 9 de març 2022

Lloc: Sala Bruno Argemí

Sala polivalent: oberta dimarts i divendres tarda i dissabtes matí. Consulta les diferents activitats de la Sala d’exposicions

Inauguració:  dimecres 16 de febrer a les 19.00 h

Preu: gratuïta i oberta a tot el públic

Us hi esperem!

Foto: Albert Folch

Foto: Abert Folch

Foto: Albert folch

16/02/2022
19:00 — 21:00 (2h)