Project Description

Toni Torras

Sóc fotògraf aficionat des de sempre. Ja de ben petit em captivaven les fotos que veia als diaris o als llibres i quan finalment vaig aconseguir una càmera es va convertir en un dels meus centres d’interès.

He cultivat aquesta afició de forma intermitent en funció de les obligacions professionals i personals i he tingut l’oportunitat de realitzar diversos cursos i participar en algunes exposicions.

Les meves fotografies no intenten reflectir la realitat tal com és sinó tal com la veig. És a dir, intento mostrar la realitat, però amb un toc personal que porti a l’espectador a veure-la tal com la vaig sentir o percebre en el moment de la captura.

Les fotos que presento corresponen a l’exposició feta al Pere IV de Sabadell el 2018 sota el títol “La por a la Llibertat“.

La lectura d’aquest llibre, als meus setze anys, m’ha fet fugir sempre del gregarisme i volia transmetre la sensació de remat que sento a les concentracions derivades de les manifestacions o mítings polítics.

Per il·lustrar aquest concepte, un breu paràgraf extret del llibre d’Erich Fromm:

“Davant la por i desemparament que produeix l’aïllament del món exterior i per tant a no ser suficientment acceptat pels seus semblants, l’individu lliura la seva llibertat a canvi de la comoditat que representa la pertinença al grup majoritari o dominant.”

Web: www.fotografia.photos
Instagram: Toni Torras Llauradó (@toni.torras.foto) • Fotos y vídeos de Instagram
500 px: Toni Torras Llauradó (cliptoni) Profile / 500px

Torna a GALERIES