Project Description

L’Agrupació Fotogràfica de Catalunya distingida per l’Ajuntament de Barcelona

El dia 22 de febrer d’enguany  es van entregar les distincions per a les 32 entitats centenàries entre les quals es troba l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya, amb l’aprovació per unanimitat del Consell Municipal que reconeix aquelles entitats que tinguin cent anys o més amb una vinculació acreditada amb la ciutat de Barcelona. Les diferents entitats reconegudes pertanyen a diferents sectors tals com l’educació, la cultura, l’esport, l’àmbit professional, religió, acció social, etc.

La distinció, entregada per l’Alcalde de Barcelona Jaume Collboni, ha estat recollida per l’actual President de l’Agrupació, Pere Puigdollers, que ha estat acompanyat en l’acte celebrat al Consell de Cent de l’Ajuntament pels anteriors presidents de l’entitat Francesca Portolés, Josep Guindo, Andrés Ferriz i Daniel Garcia.

Aquest acte, el darrer vinculat al Centenari de l’Agrupació, ha estat, en paraules del President de l’Agrupació, “un reconeixement a la feina de l’Agrupació i a tots els seus membres al llarg d’aquests anys”.

Ben cordialment,

Vocalia de Comunicació

24/02/2024