XAVIER MANRIQUE : “TRÀNSITS”

ACTIVITAT: VISITA GUIADA A EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

TÍTOL: XAVIER MANRIQUE: “TRÀNSITS”

LLOC: GALERIA VALID FOTO
Buenaventura Muñoz, 6. 08018 Barcelona.
Telf: 93.486.98.06

COM ARRIBAR-HI? Metro: L1 Arc del Triomf. Bus: V19

DATA: 20 de juliol 2022

HORA: 19.00 hores

PUNT TROBADA: A la porta de la galeria a les 18.45 h

PREU: Activitat gratuïta reservada a socis de l’AFC

INSCRIPCIÓ: Envia correu a visites@afc.cat

DESCRIPCIÓ ACTIVITAT:

“Trànsits” està ubicat en un temps indefinit, aquell que possiblement existeix entre els viatges, en la frontera que hi ha entre el somni i la realitat, en un moment on els records, la memòria, l’horitzó i els desitjos prenen tot el protagonisme, en un espai difús on tot ha sigut i tot està per esdevenir.

Xavier Manrique (Barcelona, 1968). Fotògraf apassionat de la Natura, que observa i interioritza per crear unes imatges poètiques i personals. Crea moments efímers aprofitant d’una manera subtil la llum, les tonalitats i les textures que l’escena que té davant seu li ofereix. Les seves fotografies són a temporals i delicades, recordant en moltes ocasions l’estil japonès.
Ha exposat de manera regular individual i col·lectivament. També ha autoeditat i publicat quatre llibres on desenvolupa la seva narrativa visual i que van acompanyats de textos poètics escrits per ell mateix, que complementen perfectament les imatges, transportant-nos a un univers molt personal, metafòric i poètic. Ha obtingut premis en certàmens de gran prestigi com el Montphoto i Montier-En-Der.

En aquesta visita gaudirem de la seva presència perquè ens expliqui, en exclusiva per l’Agrupació, com crea la seva obra: localitzacions, equip, rutines de treball, tractament i processament de les imatges, tipus de paper per impressió, i tot el que li vulguem preguntar.
Una nova activitat que podem gaudir tots els socis de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya.

No te la voldràs perdre, oi?

Francesc Soldevila
Grup visites a exposicions
Vocalia de Cultura

@Xavier Manrique 4

20/07/2022
19:00 — 21:00 (2h)

Galeria Valid Foto BCN

Francesc Soldevila