Presentació del projecte Centenari

Benvolguts companys, benvolguts socis de l’AFC,

Com sabeu, d’aquí a poc temps, concretament l’any 2023, la nostra Entitat celebrarà el seu centenari. Complir 100 anys no es fa cada dia i no és poca cosa.

Des que un grup d’aficionats a la fotografia van fundar l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya l’any 1923 la fotografia ha experimentat uns canvis inimaginables en aquella època i la nostra Entitat els ha viscut de ple, acollint en el decurs d’aquests quasi 100 anys noms que han esdevingut veritables mestres de la fotografia.

Com molt probablement també sabreu, el Consell Directiu va tenir la iniciativa de no només celebrar aquest centenari sinó que calia fer-ho amb la significació i rellevància que un esdeveniment d’aquest tipus es mereix. A l’efecte, va promoure la creació d’un equip de treball específic que, al marge de l’activitat del dia-a-dia de l’Agrupació, anés pensant, dissenyant i elaborant els diferents projectes.

Hores d’ara us puc avançar que ja estan definits la majoria d’esdeveniments pel 2023, com per exemple, l’edició d’un llibre del centenari, la realització d’una (o molt possiblement més d’una) exposició en sales de reconegut prestigi, la creació d’un vídeo sobre els 100 anys, la convocatòria d’un concurs internacional de fotografia… i d’altres accions més locals però no menys importants per a la nostra Entitat.

És per tot això, però no només per tot això, que et convidem a la presentació a la nostre seu que es farà el proper:

Divendres, 12 de novembre de 2021, a les 19:00 h

On podràs saber l’estat actual de cadascun dels projectes esmentats, qui són els companys que hi ha darrera de cadascun d’ells, quins són els propers passos i, sobretot, podràs fer les preguntes que creguis més convenients.

Crec molt sincerament que és molt important que vinguis, coneguis, preguntis… i t’entusiasmis.

Us hi esperem!

Pere Josep Sánchez Romero
Comissionat del Centenari 2023

12/11/2021
19:00 — 20:00 (1h)

Agrupació Fotogràfica de Catalunya

Pere Josep Sánchez