Un jove Inquiet es fa soci

Un dia de l’any 1949 en una Barcelona grisa que patia els problemes de la postguerra espanyola i europea,  un jove aficionat a la fotografia s’adreçava a la seu de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya per fer-se soci.

No cal fer un gran esforç per imaginar la gran passió que  guiava a aquest jove de 23 anys que a més de lluitar per la supervivència tenia el desig irrefrenable de desenvolupar la seva gran afició que acabaria sent la seva professió i font d’innombrables premis, reconeixements i, fins i tot, una tesi doctoral.

Aquest jove es deia Eugeni Forcano Andreu (1926 – 2018). Un dels referents junt amb molts d’altres autors de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya.

Eugeni Forcano en una tesi doctoral

Conèixer a aquest autor a fons és una aventura que no et pots perdre. Sobretot si la fas de la ma de doctora que va fer la seva tesi doctoral sobre Eugeni Forcano.

Doncs bé, el proper dia 20 d’abril tindrem a la doctora Coline Aubert , de ben segur la millor especialista mundial en la seva vida i obra, que ens parlarà d’Eugeni Forcano en una sessió oberta a tothom.

Si no ets soci i vols assistir tens les portes obertes per aprofundir en aquest autor imprescindible i conèixer la nostra seu amb la seva magnifica exposició permanent de càmeres fotogràfiques algunes de les quals tenen més de 100 anys.

Toni Torras
Comunicació

Lloc  : Seu de l’AFC
Dia: 20/4/2022 a les 19 hores.
Obert a tothom

20/04/2022
19:00 — 20:30 (1h 30′)

Presencial / Agrupació Fotogràfica de Catalunya

Coline Aubert