Estas satisfet plenament amb les teves fotos?

Com aficionat a la fotografia estic completament segur que la teva “obsessió” és fer avui millors fotografies que ahir.  Estic segur que sempre busques les millors ubicacions o models, t’agrada estar al dia de les darreres tècniques de revelat buscant sempre la manera de millorar la teva tècnica o cercar la millor disposició dels focus quan estàs a l’estudi per expressar allò que sents i vols comunicar.

Per obtenir les millors fotografies una de les coses que saps que necessites de forma indubtable, i potser urgent, és la millor i més avançada formació en tots els aspectes que t’interessen i si pot ser tot en el mateix lloc per no haver de buscar.

Estic segur també que t’agradaria que  l’Agrupació Fotogràfica posés al teu abast un dels millors formadors de de Catalunya i si a més el tens a un preu insuperable, millor que millor.

La millor formació amb Joan Boira

Doncs bé, això és el que hem aconseguit.

Et sona el nom de Joan Boira? Estic segur que si. No obstant, te’n faig cinc cèntims.

Joan Boira és un magnífic fotògraf que ha destacat en fotografia de retrat, producte, industrial, fotografia d’interiors i exteriors, retoc professional, etc.

Des de fa 20 anys es dedica, a més, a impartir formació amb una de les carteres de cursos més complertes que van des de la iniciació a la fotografia digitals, fins a tècniques avançades de revelat amb Capture One, Lightroom o Photoshop. També imparteix cursos de fotografia en estudi, fotografia de producte, etc, .etc.

Et convido a que passegis per la seva web (fotoformacion.com) perquè et facis una idea del que ens pot oferir aquest magnífic fotògraf i formador.

Però això no és tot. Si us plau, segueix llegint.

El dia 20 de Maig a les 19 vindrà a la seu de l’AFC a parlar de tota la seva oferta formativa. La sessió també es retransmetrà per la plataforma zoom per si no hi pots assistit en viu.

La bomba…

I ara ve la bomba: si ets socis de l’AFC tindràs durant dos mesos tota l’oferta formativa de Joan Boira amb un 30% de descompte.

Si et perds aquesta oportunitat cada vegada que facis una foto que no et satisfaci pensaràs que possiblement hauries d’haver aprofitat els cursos d’un dels millors formadors de Catalunya.

T’esperem el dia 20 a les 19 a la seu de l’AFC o per la plataforma zoom. Si t’ho perds les teves fotos se’n ressentiran.

No cal ser soci per participar d’aquesta activitat de forma presencial. Ara bé si vols gaudir del descompte dels cursos de Joan Boira, aquí et passo la informació per fer-te’n.

20/05/2022
19:00 — 20:30 (1h 30′)

Agrupació Fotogràfica de Catalunya

Joan Boira