Com exposar

Aquest taller, que consta de 10 sessions impartides setmanalment, té l’objectiu de desenvolupar el concepte d’EXPOSICIÓ en tots els participants; és una manera pràctica i molt divertida d’aclarir les idees a l’hora de muntar una exposició o d’enfrontar-se a qualsevol treball que requereixi el desenvolupament d’un tema mitjançant vàries imatges. Com sabem, crear una exposició no és fàcil, les bones mostres mantenen  l’atenció en el tema que es desenvolupa des de la primera foto fins a la darrera, sense distreure ni confondre en cap moment. Aquest és l’objectiu del taller.

Desenvolupament

Cerca d’un tema.

Creació d’imatges.

Visionat;  cada visionat es farà amb tots els participants (l’opinió dels companys pot ajudar en mols casos……. no sempre).

A les sessions es treballarà en el revelatge de les imatges que requereixin algun tipus de millora o ajustament.

Elecció de la quantitat i dimensions de les obres.

Horari

Divendres de 19h a 21h

Inici de classes

Divendres 29 d’octubre.

En principi les classes seran presencials i es faran a la seu de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya, encara que es podrien fer telemàticament si un agreujament de la situació sanitària ho fes aconsellable.

Professor

Manuel Daniel Rivera

Nombre d’assistents

Màxim 8 alumnes

Preu

Aquest taller està reservat als socis de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya. Per tal d’obtenir informació del preu i de les formes de pagament, podeu enviar un mail a formacio@afc.cat

Una inscripció es considerarà formalitzada a partir del moment que s’hagi fet el pagament de la quota.

Si esteu interessats en fer-vos socis de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya, podeu fer-ho des de aquí.

Informació important

Per tal de protegir la salut dels assistents al taller, caldrà usar mascareta i els alumnes hauran d’acreditar que estan en possessió del passaport COVID.

29/10/2021
19:00 — 21:00 (2h)

Agrupació Fotogràfica de Catalunya

Manuel Daniel Rivera