Emmarcant les fotografies per l’exposició del concurs social “Pandèmia”

Saps emmarcar fotos en un paspartú i muntar-les als marcs? Doncs nosaltres ja sí! El passat dia 18 de maig vam quedar amb alguns participants del concurs social de la AFCat per començar a tallar els paspartús i emmarcar les fotografies.

Ara sí que fan goig! Ja en feien, puix que la qualitat de les imatges impreses al laboratori EGM ja valen la pena per si soles, però una vegada muntades… han quedat fantàstiques.

Si encara no les has pogut muntar estigues atent als correus que farem una altra quedada a la seu per acabar de presentar-les correctament.

Des d’aquí volem agrair personalment a l’Adolf i a l’Albert Folch que sempre están allà per donar un cop de mà… gràcies a ells vam poder utilitzar bé les talladores i els marcs, gràcies, companys.

I ja us comuniquem que la inauguració d’aquesta exposició col·lectiva “Pandèmia” serà definitivament el dimarts 31 de maig.Aquesta exposició està formada per 30 fotos  de 30 socis de l´Agrupació que varen participar al concurs de fotografia per xarxes socials dut a terme per la AFCat en temps de confinament.

Aquest concurs es va sotmetre a votacions pels mateixos socis i va sortir escollida com a primer premi la fotografia “Barcelona en Pandèmia” d´Albert Cañellas.

Des de l´AFCat hem imprès totes les 30 fotografies participants en paper estucat artístic, amb tintes pigmentades que certament fan goig de veure. Son totes impreses a format 30 x 40 o equivalent i han estat impreses al laboratori EGM de Barcelona.

¿Us perdreu aquesta magnífica exposició? I tant que no

Us hi esperem!

31/05/2022 — 28/06/2022
19:00 — 19:00 (671h 59′)