Descobrint la presència femenina de l’AFC

De l’1 de desembre al 8 de gener de 2022

El que anem trobant parla de la fascinació que sentim per la fotografia el grup de voluntariat, creat el 2018, per la Vocalia de Patrimoni per a inventariar i digitalitzar el fons patrimonial de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya.

Té a veure amb la mirada encisadora que ens arriba d’altres, des del passat, cada cop que obrim una caixa i ens desvela allò que ha perdurat al pas del temps. També amb el goix de gaudir i sorprendre’ns per la bellesa que transmeten totes les imatges que tenim el privilegi de anar descobrint.

Són el que anem trobant…. Fragments de vides, d’història, de maneres de veure i entendre el món d’autors i autores que han tingut la generositat, elles, ells i en moltes ocasions les seves famílies, de fer donació de les seves obres a l’AFC i que formen part de la Història de la Fotografia i de la nostra història com Entitat.

A mesura que avancem en les tasques de digitalització ens resulta més enriquidor i gratificant. És per això que volem compartir-ho amb tot@s vosaltres i ens complau convidar-vos a la inauguració de l’exposició, cloenda dels actes iniciats a principis d’aquest d’any, ENFOCADES! “El que anem trobant…” Descobrint la presència femenina a l’AFC.

Des de la Vocalia de Patrimoni us convidem a descobrir-les i us esperem el proper 1 de desembre  a les 19 h. a la Sala Foyer del Centre cívic PATI LLIMONA de Barcelona.

01/12 – Inauguració: ENFOCADES! “el que anem trobant..” – Descobrint la presència femenina a l’AFC – Centre Cívic PATI LLIMONA

07/01/2022
23:55 — 23:55 (24h)

Pati Llimona

Foto: Carme Garcia