Nova exposició temporal “COLORS”

COLORS RAW x3

Quan mirem una fotografia en color podem arribar a sentir infinitat d’emocions i sensacions. Generalment això està íntimament lligat amb la manera en què percebem els colors i la llum que hi ha en ella. Des que naixem un dels sentits més aguts que processa la manera en que percebem el mon és la vista. Els colors formen part de totes les coses que veiem al nostre voltant.

Quan, en la pràctica de la nostra afició, estem creant imatges, sempre hem de tenir en compte els colors i la llum que tenen les coses per aconseguir transmetre les emocions i sensacions que volem com a fotògrafs.
És per això que us presentem aquesta exposició on els COLORS són els protagonistes de les imatges. Hi trobareu de tot: objectes, escenes de carrer, interiors, gent fent coses, arquitectura… Els objectes, les persones, les textures i les formes no importen, només importen els seus COLORS.

Aquesta exposició té, a més, un plus afegit: el seu format en audiovisual. Els autors hem volgut investigar i presentar noves formes d’exposar fotografia. En aquest cas, hem optat per preparar una EXPOSICIÓ VIRTUAL. Aquesta que us presentem aquí no és, doncs, una presentació habitual, fotografies impreses acompanyades d’un resum en format vídeo, sinó que el corpus de l’exposició el conforma l’audiovisual en si mateix.

En aquesta ocasió trobareu l’audiovisual projectat en la pantalla de la recepció de l’Agrupació acompanyat d’un recull de sis de les seves fotografies impreses a gran grandària exposades en l’Espai del Soci.

Esperem que gaudiu d’aquesta iniciativa que hem preparat amb molta il·lusió.

RAWx3

El grup RAWx3 està format per tres socis que ens vàrem conèixer a l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya. A partir de la nostra afició comuna per la fotografia hem sortit sovint junts amb la càmera i hem compartit coneixements, informacions i aprenentatges.
Sota el nom del grup hi ha tres persones que, com cal esperar, tenim tres visions diferents de la fotografia, de vegades en sintonia i de vegades en dissonància però que ens complementem molt bé per formar un TOT que, com sabem, és la suma de les parts que el componen.
L’origen del nom és senzill: RAW va ser escollit perquè és un tema representatiu que remet a la fotografia digital d’avui, i el x3 (per tres) perquè és el nombre de components del grup.

Anna Barnés
Àngel Colado
Santiago García

14/11/2022
17:00 — 23:55 (6h 55′)

Agrupació Fotogràfica de Catalunya

Aleix Torrents