Exposició fotogràfica temporal “El Carrer Batega” / Autors: RAWX3

Instants, detalls i llums que el grup RAWx3 ha captat, també pel nostre gaudi.

El pròxim dia 22 de novembre tindrà lloc a la sala Bruno Argemí de l’AFC l’exposició “El carrer batega” del grup de socis de l’Agrupació, RAWx3.

Des de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya et convidem a assistir el dimarts 22 a la inauguració d’aquesta primera exposició a la sala Bruno Argemí dels nostres socis Anna Barnés, Ángel Colado i Santiago García, integrants del grup RAWx3.

Els tres autors ens presentaran el seu treball conjunt, format per 24 fotografies i una projecció de video.

Aquest projecte fotogràfic, tal com ens expliquen els integrants de RAWx3, va començar l´any 2019, i encara que va ser interromput per la pandèmia i les seves vicissituds i inconvenients, va seguir després d’ella fins avui dia, en el que ens presenten el seu treball.

L’exposició ens presenta un seguit de fotografies tan diürnes i nocturnes, color o blanc i negre, amb el denominador comú de ser fotografies espontànies de carrer.

Com el nom de l’exposició indica, “El carrer batega” representa, tal com ens detallen els mateixos autors, el carrer i la seva vida. L’empremta de l’ésser humà a l’ambient urbà, que tot i no ser-hi sempre o no veure’l, deixa una empremta, un batec, vida en definitiva.

Els autors ens transmeten, des del seu punt de vista coral, que la ciutat no és un mer decorat buit. La ciutat és un ecosistema viu i el seu cor som totes les persones que hi passem i hi vivim en ella.

Tot i que el grup RAWx3 està format per tres persones, han decidit no mencionar-les amb el nom de cada autor. Per tant, totes les fotografies són presentades en un format anònim, col·lectiu i coral, en el que el Tot és més important que les Parts.
I així ho han volgut remarcar.

La inauguració “El carrer batega” tindrà lloc a la sala Bruno Argemí el dimarts 22 a les 19:00.
Serà un bon moment per gaudir veient noves fotografies, així com poder parlar amb els autors i la resta d’assistents.

@RAWx3

15/12/2022
19:00 — 20:00 (1h)

/ Sala Bruno Argemí, Agrupació Fotogràfica de Catalunya