MDD-BCN The Architectural Match

Comissariada per l’arquitecte A. Ollè i Coderch

Vols veure una exposició de fotos que promet ser espectacular?

A la seu de l’AFC inaugurarem després de Setmana Santa l’exposició de fotografies d’arquitectura del autor “Ei POiNT” exposant el seu treball “MDD-BCN The Architectural Match” títol que podríem traduir com “Madrid-Barcelona, competició en arquitectura”.

Podrem gaudir en primera persona d’aquestes fotografies de gran format i dimensions.

“Madrid i Barcelona quan entre elles s’enfronten, treuen a la llum dues maneres ben diferenciades d’entendre una ciutat i si bé l’actual deriva globalitzadora de moure’s i viure en elles vagi en la direcció de diluir aquell antagonisme d’abans (…) hom hi troba aquells fets diferenciats (…) que encara romanen inesborrables en el tarannà de les dues ciutats.”
(Al.lean Olko, crític d’art).

Breu perfil biogràfic

Ei POiNT, nascut a Barcelona, és arquitecte urbanista, aparellador i fotògraf associat a l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya. Ha fet prop de dues-centes exposicions a tot el món, destacant les seves participacions en les mostres “Future Identities” i “1st Contemporary Winter” celebrades recentment a Venècia.

A la fotografia, Ei POiNT desenvolupa llur forma d’expressió més alliberada, on l’espai i el temps interrelacionen en el seu format més representatiu: les panoràmiques.

La seva obra, que forma part dels fons artístics de diverses institucions i col·leccions particulars reuneix ja més de 500 distincions en concursos internacionals. Els seus treballs han estat exposats a les webs de les revistes fotogràfiques Lens Culture, Dodho i urbanNext.

A banda de les seves “panafotos”, s’aprecien també en els seus treballs altres formes d’expressió, com el llibre “Jocs de temps i llum” i exposat a París, o els recents “spherogrames” distingits als concursos S.I.P.A., I.P.A., F.A.P.A., Lens Culture Street P.A. i Epson I.P.A.

CALENDARI

Dates: del 26 d’abril al 24 de maig del 2022

Inauguració: 26 d’abril 19.00h

Lloc: Sala Bruno Argemí

Sala polivalent: oberta dimarts i divendres tarda i dissabtes matí. Consulta les diferents activitats de la Sala d’exposicions

Entrada gratuïta i oberta a tot el públic

T’esperem!

Foto: Alfons Ollé (Ei Point)

23/05/2022
17:00 — 17:00 (24h)

Agrupació Fotogràfica de Catalunya

A.Ollè i Coderch