Exposició fotogràfica temporal “El carrer batega de nou” /Autors: Raw x3

L’AFC, inaugurarà dimarts 13 de febrer a les 19.00h, l’exposició “El carrer batega de nou” dels companys A. Barnés, A. Colado i S. García, a la seu de l’Agrupació.

Podràs visitar-la fins al 5 de març a la sala Bruno Argemí

Batega de nou. Sí, aquest és el segon batec del carrer que presentem en forma d’exposició a l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya.

L’exposició anterior, a l’hivern del 2022, era la primera obra que fèiem com a grup de treball RAWx3. Aquelles eren fotos fetes al carrer plenes d’instants, detalls, llums que captàvem en el moment de disparar, eren fotografies fetes de dia o nocturnes, amb gent o sense, format apaïsat o vertical, blanc i negre o color, un popurri de tota mena d’imatges, fins a 24, però totes en llocs públics, sense posats.

Aquesta exposició és, doncs, la continuació d’aquell primer batec del carrer. L’essència és la mateixa: el carrer i la seva vida, la que aporten els éssers vius. Perquè tot i no estar present en algunes, l’empremta de l’ésser humà es nota en aquestes fotografies. La ciutat no és un decorat buit i mort. La ciutat és viva i el seu cor, aquest que som les persones, batega en aquestes imatges.

Com passa en tota evolució humana, ara hem fet un pas més enllà. Conservant l’esperit del primer “El carrer batega”, les fotografies que us presentem recullen tres aspectes o àmbits de la vida urbana.

Un és EL COLOR, les ciutats són plenes de tots els colors del món; els edificis, les botigues i els seus aparadors, les vegetacions, les senyalitzacions, els cartells, els vehicles, els vestits de les persones que hi trobem,…
L’altre és EL MOVIMENT. A la ciutat tot es mou, el trànsit, sovint tan caòtic, les persones anant amunt i avall amb pressa o passejant pausadament…,
I, finalment, LA INTERACCIÓ que es produeix entre les persones que omplen el carrer, els éssers vius que hi deixen la seva empremta i que, al cap i a la fi, el fan bategar.

Esperem i desitgen que aquesta exposició us agradi, us l’oferim amb molta il·lusió.

RAWX3

Anna Barnés
Àngel Colado
Santiago García

Comissari : Manuel Daniel Rivera

© Rawx3

13/02/2024 — 05/03/2024
19:00 — 21:00 (506h)

Agrupació Fotogràfica de Catalunya / Sala Bruno Argemí

Comissari : Manuel Daniel Rivera