Ramon Folgado i Rísquez un fotògraf i músic compromès canalitza la seva expressió artística per a exaltar la figura i el paper de la dona, desafiant les limitacions imposades per una societat masclista. A través de la lent de la seva càmera, el fotògraf captura l’essència i la fortalesa de la dona en la seva diversitat, buscant desafiar els estereotips de gènere arrelats. Les seves fotografies de dones músiques volen ressaltar la lluita i la resiliència femenina, servint com un homenatge a la dona i promovent la igualtat de gènere. Amb les seves fotografies cerca visualitzar les experiències de les dones inhabilitades per una societat masclista, destacant la seva bellesa, poder i lluita. A través d’aquesta exposició, busca generar consciència sobre les injustícies de gènere i promoure un missatge d’apoderament i equitat. El seu treball no sols busca enaltir la dona, sinó també qüestionar les normes socials que limiten el seu ple desenvolupament. Amb l’objectiu de la càmera es posiciona com a defensor de la igualtat de gènere a través del seu art, desafiant les barreres imposades per una societat patriarcal i brindant una plataforma per a l’expressió i el reconeixement de la dona en tota la seva complexitat i diversitat.

Aprofitant l’avinentesa del 8 de març com a Dia Internacional de la Dona, aquesta exposició representa un gra de sorra més en els canvis socials i culturals respecte a les dones, destacant en aquest cas, la música de les dones intèrprets per tal de deixar de banda tota la discriminació patida també en aquest àmbit i començar a valorar el gran potencial de la dona en l’art de la música quan aquesta gaudeix de la llibertat.

CALENDARI I HORARI

Sala polivalent:  dimarts a divendres de 17-21 h i dissabtes 10-13 h. Consulta les diferents activitats de la Sala d’exposicions

Entrada lliure

28/03/2024
19:00 — 20:00 (1h)

Agrupació Fotogràfica de Catalunya / Sala Bruno Argemí

Vocalia de Exposicions / Aleix Torrents