“Passejant per la Sagrera”.

La AFC inaugurarà el dimarts 25 d’octubre les 19.30h l’exposició “Passejant per la Sagrera” de Josep Lluís Roig.
Podràs visitar-la fins al 18 de novembre a la nostra sala Bruno Argemí.

El seu autor la presenta:

Aquesta exposició la vaig realitzar l’any 2016 pensant en dues coses: la primera, fer un petit homenatge a la meva mare, que complia noranta anys; i la segona, fer un recorregut per la Sagrera per donar-la a conèixer al públic en general, i per això vaig proposar a la mare que em fes de model amb el seu carro vermell de la compra.

L’exposició la vaig inaugurar el 8 de novembre de 2016 al Centre Cívic de la Sagrera “La Barraca”, al carrer Martí Molins 29, seu social de Photosagrera, la vaig tornar a exposar el 14 de febrer de 2018, a l’Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià de Besós i el febrer de 2022 a les Naus Bostik.

Hi ha fotografies fetes amb el mòbil i fotografies realitzades amb la meva càmera compacta Canon G-16. He posat a cada fotografia el dia i el lloc on la vaig fer, i també la càmera amb què les vaig realitzar.

He volgut presentar aquesta exposició a l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya, perquè aquest any fa cinquanta-un anys que soc soci d’aquesta, i com jo soc dels que opinen que les fotografies cal ensenyar-les a quants més llocs millor, les presento a la sala Bruno Argemí, perquè podeu gaudir d’aquest reportatge protagonitzat per la meva mare i el seu carro.

Josep Lluís Roig

Sala polivalent: oberta dimarts i divendres a la tarda i dissabtes no festius al matí. Consulta les diferents activitats de la Sala d’exposicions

Preu: gratuita i oberta a tot el públic.

25/10/2022
19:00 — 22:00 (3h)

Agrupació Fotogràfica de Catalunya