Visitarem dues exposicions gratuïtament al Kbr Mapfre.

Amb el carnet de l’AFC ara podem fer un “simpa” al Kbr Mapfre i veure totes les exposicions per la cara o si tu vols, pel carnet de l’AFC.

El primer “simpa” el farem el proper dia 5 de maig visitant les exposicions de Lee Friendlander i Adolf Mas. No et preocupis, no caldrà sortir corrents, pel sol fet de ser soci de l’AFC podràs gaudir d’aquestes magnífiques exposicions.

El autors que veurem al Kbr Mapfre

Et faig cinc cèntims de cada autor.

Lee Friendlander és considerat el fotògraf del paisatge social nord-americà. Ha recorregut USA una vegada i una altre buscant sempre la  forma d’obtenir la millor fotografia enlloc d’estar atent a aspectes més socials. Hi trobarem unes 300 fotografies ordenades cronològicament amb escenes urbanes, paisatges, retrats, etc.

En aquest link hi tens molta més informació.

Pel que fa a Adolf Mas, cal destacar que intenta reflectir els canvis arquitectònics, socials i culturals de la ciutat de Barcelona en imatges que entrecreuen el registre documental i les línies estètiques dels corrents artístics europeus contemporànies. Busca els contrastos entre les barraques de l’extraradi i les mansions de l’eixample, entre els luxosos cafès del centre destinats al gaudi de la burgesia i les barraques erigides per captaires a la Barceloneta. Només afegir que l’arxiu creat per Adolf Mas el 1900 és el més important a tot Europa sobre patrimoni espanyol.

Et deixo el link a la plana de Mapfre perquè tinguis totes les dades i fotos de l’autor.

Dues exposicions del tot imprescindibles i que per ser soci de l’AFC les pots gaudir ara per la cara.

Si vols visitar aquesta i moltes més exposicions gratuïtament o en condicions mol avantatjoses ho tens molt fàcil, fes-te soci de l’AFC.

La visita al Kbr Mapfre

Els detalls logístics de la visita son aquests:

Cita:

La visita serà el proper día 5 de maig a les 18 hores i ens trobarem quinze minuts abans.

Lloc:

KBr Fundación MAPFRE
Avenida Litoral, 30 – 08005 Barcelona

Cal apuntar-se a visites@afc.cat el més aviat possible ja que només tenim 15 places a la nostra disposició en aquestes condicions.

Toni Torras
Comunicació

05/05/2022
18:00 — 20:00 (2h)

Kbr Mapfre

Ferran Soldevila