Presentació per Ginés Guirao

Iniciar-se i dominar aquesta especialitat està realment a l’abast de qualsevol fotògraf i gairebé de qualsevol equip amb sensors de Micro Quatre Tercis cap amunt. Amb aquesta tècnica podrem capturar la radiació de llum invisible per a l’ull humà i prendre fotografies en aquestes longituds d’ona infraroja per reinterpretar el món que ens envolta i crear sorprenents imatges com les de l’exemple adjunt i, altres de diferents.
Amb la fotografia infraroja digital podrem donar llibertat a la nostra creativitat i submergir-nos en un món invisible i molt interessant, alhora que creatiu i poc explorat.
Aquesta tècnica ens permetrà capturar detalls que passen desapercebuts en longitud d’ona visible i, amb això, descobrir tot un món de possibilitats creatives i úniques. A més, amb molt poques instruccions inicials ja podrem començar a practicar-la i, per descomptat, no necessitem més que els nostres equips tradicionals de fotografia.

CALENDARI I HORARI

Horari: Dissabte 15 d’abril, de 10h30 a 12h45
Modalitat: Presencial, en l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya
Preu: gratuït per als associats de l’AFC
Per inscriure-t’hi, clica aquí.

Si no ets soci de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya, però t’interessa assistir a aquest taller, demana informació a: 933.016.581

© Ginés Guirao

15/04/2023
10:30 — 13:15 (2h 45′)

Modalidad Presencial / Agrupació Fotogràfica de Catalunya

Genís Guirao