La Reunió del Grup de fotografia de natura del 24/11

Como cada quinzena el grup de Fotografia de Natura ens trobem virtualment per aprendre uns dels altres.

Aquesta reunió té molt bona pinta. Ens coneixerem millor entre nosaltres, parlarem de les darreres novetat i del que més ens agrada: sortir a fotografiar la natura. T’ho perdràs ?

T’explico el temari.

El “jo” fotogràfic Xavier Fedi

El nostre company Xavier Fedi ens presentarà el seu “ego” fotogràfic: quan li va començar a agradar la fotografia en general i en especial la de natura, com ha evolucionat fotogràficament, quins estris fotogràfics ha fet servir al llarg de la seva experiència, quines càmeres, objectius, analògic o digital, sistemes de revelatge.

Quina formació fotogràfica ha adquirit i quina experiència. Quin tipus de fotografia li agrada més. I també ens farà una petita exposició de les seves fotografies més representatives.

En Xavier va estar recentment fent un taller a la Vall d’Ordesa amb en Javier Alonso Torre. Ens explicarà la seva experiència i ens farà una presentació de les fotografies del taller.

Volem conèixer el “jo” fotogràfic d’en Xavier el millor possible.

Durant la passada sortida del grup vàrem comentar la possibilitat de crear un grup de whatsapp per millorar la coordinació de les sortides i les activitats del Grup Natura. Parlarem de quina manera ho podríem fer. Podem comentar la sortida anterior i si hi ha temps podem compartir algunes de les fotos que vàrem fer. Si veiem que no tenim massa temps ho farem a la següent reunió.

Sortides de fotografia de natura

Parlarem també del tipus de fotografies que podrem realitzar a la propera sortida dels Espais Naturals del Delta del Llobregat el dijous dia 25 de novembre zona del Remolar-Filipines des del punt de vista compositiu, tècnica, ús de filtres i diversos consells pràctics.

T’hi esperem!

Manel Mataró
Toni Torres

24/11/2021
19:00 — 21:00 (2h)

Modalitat Online

Foto: Albert Folch