Sortida fotogràfica temàtica / Pallars

Important: Un cop ja reservat el hide per a l’Agrupació ampliem el termini d’inscripció fins al 13 d’octubre o fins  arribar a les 18 places oferides. Activitat oberta a no associats.

18 octubre.
Temari de la conferència

Presentació de la sortida
· Quines espècies de voltors hi ha a la península?
· Quines espècies de voltors hi ha a la Catalunya?
· Quines espècies de voltors veurem en les dates de la nostra sortida?
· Biologia dels diferents voltors de casa nostra.
– Requisits ecològics
– Com s’alimenten
– Estat de la població ibèrica i europea.
– Curiositats de cada espècie
· Identificació dels diferents voltors.
· Identificació dels voltors per edats.

20 d’octubre
Jornada de camp
A les 10 del matí ens trobarem amb el representant de l’empresa contactada i ens durà fins al hide/pantalla, on es llençarà o ja s’haurà llençat la carronya perquè vinguin els voltors. Allà els veurem volar i aterrar a una distància d’entre 5 a 20 metres, ens podrem estar tota l’estona que vulguem.
Amb els voltors també es podran fotografiar còrvids i, amb una mica de sort, podrien venir altres espècies de rapinyaires com algun aligot, milà reial, etc.

Un cop ja estiguem satisfets amb les nostres fotos, sigui l’hora que sigui, dinarem, i després farem una ruta per la zona per poder veure i fotografiar els primers hivernants que puguin haver arribat.

El preu de la sortida temàtica són 75€, on  entra la conferència, la sortida guiada amb el preu del hide/pantalla i la llistes d’espècies vistes durant la jornada. Activitat oberta a tothom.

Inscriu-te

20/10/2023
10:00 — 17:00 (7h)

Pallars

Jordi Jover