Roserar parc de Cervantes

Als jardins del Roserar al parc de Cervantes es celebrarà el 22è Concurs Internacional de Roses

Dirigit a obtentors i als amants d’aquesta emblemàtica flor, el concurs està organitzat per l’Ajuntament de Barcelona amb el suport de patrocinadors del sector. El seu objectiu és divulgar el roserar i les roses.

Pots utilitzar l’objectiu que més et convingui, segons el que vulguis aconseguir, encara que un teleobjectiu per fer primers plans o un objectiu macro poden resultar molt bones opcions.

S’haurà de presentar 6 fotografies amb una resolució de 72 píxels per polzada i una mesuri màxima de 1024 píxels en el costat més llarg i de 800 pel més curt.

El Grup de Fotografia d’Street utilitza la plataforma Discord per a comunicar, publicar i comentar les seves imatges. Si no pots assistir a la convocatòria, podràs anar per lliure abans de la data de lliurament de les fotos al Discord (dia del visionat per Zoom), encara que és millor anar amb el grup a la sortida.

Enviem la invitació per email a tots els interessats: l’instructor d’aquesta sortida és Xavier Cuchí.

Trobada oberta per a tots els socis i amics. Inscripcions: street@afc.cat

CALENDARI

DATA: dissabte 14 de maig
HORA: 10.00h
LLOC: Diagonal porta Parc Cervantes
Activitat gratuïta i oberta a tot el públic

El visionat per zoom de les fotos és farà el dijous 26 de maig de 2022 als 19.00h. En rebràs la convocatòria i l’enllaç al teu correu electrònic.

14/05/2022
10:00 — 13:05 (3h 5′)

Parc de Cervantes

Xavier Cuchí