Reunions quinzenals online

Novament ens trobarem per tal de dur a terme un visionat de les fotografies que hem fet al roserar del Parc de Cervantes, en les què canviarem impressions sobre les imatges pujades a la plataforma Discord per diversos integrants del grup d’Street de l’Agrupació.

El Parc de Cervantes és un parc ben singular de la nostra ciutat, Barcelona, caracteritzat per donar protagonisme, gairebé exclusiu, a diferents espècies de rosers, més de dos mil, procedents d’arreu del món, i acull, a més, un concurs internacional sobre aquestes espècies, amb exemplars sovint tan curiosos con encisadors.

El gènere Rosa està format per més de dues-centes varietats silvestres, a partir de les quals la obra humana ha arribat a produir les gairebé trenta-mil varietats que s’han pogut conéixer al llarg del temps, tot i que moltes d’elles han desaparegut per manca de conreu degut a diverses causes; d’altres, no obstant, es coneixen des fa segles.

El parc acull tant espècies antigues, creades abans de 1875, com les més actuals, classificades aquestes darreres per creadors i països. Tanmateix, el roserar acull una col·lecció botànica integrada per plantes silvestres i els seus híbrids primitius.

De tot això ens haurem fet ressó amb les nostres càmeres i serà com una mena d’homenatge del nostre Grup a la primavera Barcelonina tres setmanes després del gran dia de la rosa a Catalunya, del nostre Sant Jordi.

Com sempre, rebràs l’enllaç a la videoconferència en el teu correu electrònic uns dies abans de la reunió programada.

Els membres del Grup d’Street fem sortides fotogràfiques regularment tot polsant la vida al carrer, a indrets específics i als actes que se celebren preferentment a la via pública com una manera inèdita de veure i d’exposar racons quotidians amb detalls que els nostres ulls no solen captar immersos en la rutina diària, però que es fan palesos quan els mirem a través de l’objectiu d’una càmera.

Si t’agrada aquesta temàtica o qualsevol altre tipus de fotografia, vine amb nosaltres, forma part de la nostra entitat!

Hi haurà una xerrada sobre les imatges de tots els participants del grup pujades a la plataforma Discord (eina habitual de treball del grup).

Rebràs l’enllaç a la videoconferència en el teu correu electrònic uns dies abans de la reunió programada.

El Grup d’Street realitza sortides fotogràfiques periòdiques amb propostes diverses i variades .

Vols formar part de la nostra entitat? INFO

T’esperem!

26/05/2022
19:00 — 21:10 (2h 10')

Activitat Online

Jordi Marqués / Xavier Fedi