El pròxim dijous 14 us proposo una vetllada fontcubertiana amb motiu de la inauguració de la meva exposició “Jardins de pols” a la galeria Àngels Barcelona (c. Pintor Fortuny, 27), dins del programa de la  edició de la Barcelona Gallery Weekend.

–A les 17h: visita guiada de l’exposició

–A les 19h: a la llibreria Finestres (c. Diputació 250) presentació del llibre “HeghDI‘ vem ghaHtu’lu‘ Dinosaur” en companyia de Sonia Berger de les edicions Dalpine

Llibreria Finestres

–A les 20hvernissage de l’exposició amb cerveseta cortesia d’El Águila

Vernissage

Per als que no tinguin el do de la ubiqüitat i desitgin embarcar-se en aquest itinerari maratonià, hi haurà a la seva disposició un servei gratuït de llançadores de la galeria a la llibreria i de la llibreria a la galeria en el cotxe de San Fernando.
Que consti que no és obligatori assistir a totes les etapes i que no es passarà llista. Ara bé, els desplaçaments seran cronometrats i els guanyadors rebran les bonificacions usuals.

El llibre “HeghDI‘ vem ghaHtu’lu‘ Dinosaur” es un delirant relat de ciència-ficció amb imatges i textos escrits en el bell idioma dels Klingon. En l’estela de “The Last Dinosaur Book” del mestre W.J.T. Mitchell, especula eixelebradament amb temes d’actualitat. Per exemple: què passaria si Rajoy fos un reptilià?

Jardí de pols” parla del temps i de la memòria, de la naturalesa i de l’artifici, de la desaparició d’una mena d’imatges i de l’emergència d’unes altres, que ja no són filles de la càmera sinó dels algoritmes i que malden per impregnar-se de realitat i d’història.
JF

© Joan Fontcuberta

14/09/2023
17:00 — 20:00 (3h)

Galeria Àngels Barcelona

Joan Fontcuberta