Inauguració nova exposició temporal

La AFC inaugurarà el dimarts 22 de març les 19.30h l’exposició “Mirades de pandèmia” d’Antoni Serrano.
Podràs visitar-la fins al 19 d’abril a la nostra sala Bruno Argemí.
El seu autor la presenta:

Mirades de Pandèmia és un projecte visual que proposa reflexionar sobre els efectes de la màscara que censura l’expressió de la paraula i que ens deixa només amb la mirada.

De fet, l’autor es pregunta si el llarg temps de pandèmia ha modelat una manera de mirar-nos; si podem parlar d’una mirada de pandèmia.

L’exhibició evidencia la importància de la mirada en la relació entre les persones i com la màscara i la prohibició del tacte fan que aquesta mirada adquireixi una altra dimensió.

Recull, en diferents formats, retrats fets quasi tots pel carrer durant el mes de març de 2021, en complir-se el primer aniversari del confinament.

En total, són 103 fotografies de persones de Barcelona, de Montblanc i d’una residència de gent gran del Baix Llobregat, que van cedir voluntàriament i espontània, un instant de la seva mirada.

Al llarg dels quatre murals que sumen uns nou metres, els visitants poden veure i pensar què s’expressa i què s’amaga en cadascuna de les mirades.

El circuit expositiu comença amb un homenatge a la gent gran que més ha patit els efectes de la Covid-19 i especialment a les persones que hi han perdut la mirada i la vida. Al final ens obre a l’esperança.

El maig de 2021 Mirades de Pandèmia es va exposar a la Sala Sant Miquel de Montblanc i posteriorment, el darrer mes d’octubre a la sala d’exposicions de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Antoni Serrano

març de 2022

Autor: Antoni Serrano

22/03/2022
19:00 — 21:00 (2h)

Agrupació Fotogràfica de Catalunya