My Best Photos

Nom: Josep Soler Vendrell, nascut a Ordal (Subirats), l’any 1947, actualment visc a Barcelona.

L’any d’ingrés a l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya, es va realitzar, el 10 d’octubre del 2012 i amb el número de Soci 8100/1857.

La meva afició per la fotografia, ve de molt lluny, sobre els anys 1964-65 que compartia una càmera, de pel·lícula de 35 mm amb el meu germà i fèiem les fotos
amb blanc/negra i les revelàvem a casa d’un amic, que havia muntat un petit laboratori casolà. La meva afició a la fotografia, ha sigut sempre molt variada i
l’interès ha sigut pel “retrat, paisatge, muntanya, bodegó etc”. La formació sobre la fotografia ha sigut, llegint i mirant molts llibres i revistes de gent que comentàvem i explicaven com les varen fer. En el curs dels anys he anat fent fotografies, els caps de setmana i vacances, ja que la feina i els estudis, em tenien molt ocupat.

Durant uns anys vaig estar associat al Centre Excursionista de Catalunya i allí vaig participar amb la Lliga i Concursos fotogràfics que es realitzaven i vaig obtenir diversos premis.

A partir de l’any 2012 a l’estar jubilat, va ser quan em vaig poder dedicar de ple a la fotografia.

També he participat en Concursos fotogràfics en diferents centres com:

-Centre Escursionista de La Garriga (Tema Muntanya), Festa del Corpus (Acitivitat Floral) i Concurs dels Tres Tombs (Tema Carros i cavalls).
-Agrupació Escursionista de Granollers (Tema Muntanya) L’any 2018 vaig ser guanyador del Primer Premi categoria muntanya per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)
-Temps de Flors a Girona (Tema Floral i carrers adornats amb flors)
-Parc Nacional Aigüestortes i Sant Maurici (Tema Paisatge, flora i fauma).
-Fotomercè (Activitats de Festa Major)
-Ajuntament de Lliçà d’Amunt (Tema Muntanya).
-i algunes altres més.

A totes aquestes entitats, he estat premiat, en primers, segons i accèssits -Al Wonder Photo Shop de Fujifilm vaig obtenir el 2 premi, en el Concurs ” La tardor 2019″.

A l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya, de la que en soc soci, en els darreres anys, també he obtingut premis i accèssits, en (Temes obligats Color premi
Mensual-desembre 2014) (Concurs Cap d’Any 2018 Segon Accèssit) i (Sessions d’Estudi 2019 Tercer Premi). També he participat en exposicions  col·lectives.

També, he participat en fotos a la portada de la revista de les Aules per a la gent gran.

© Josep Soler Vendrell

02/02/2024
19:00 — 21:00 (2h)

Modalitat Presencial / Agrupació Fotogràfica de Catalunya

Josep Vicente