La Reunió del Grup de fotografia de natura del 27/10

Como cada quinzena el grup de Fotografia de Natura ens trobem virtualment per aprendre uns dels altres.

Aquesta reunió té molt bona pinta. Ens coneixerem millor entre nosaltres, parlarem de les darreres novetat i del que més ens agrada: sortir a fotografiar la natura. T’ho perdràs ?

T’explico el temari.

El “jo” fotogràfic d’Albert Folch

El nostre company Albert Folch ens presentarà el seu “ego” fotogràfic: quan li va començar a agradar la fotografia en general i en especial la de natura, com ha evolucionat fotogràficament, quins estris fotogràfics ha fet servir al llarg de la seva experiència, quines càmeres, objectius, analògic o digital, sistemes de revelatge.

Quina formació fotogràfica ha adquirit i quina experiència. Quin tipus de fotografia li agrada més. I també ens farà una petita exposició de les seves fotografies més representatives.

Volem conèixer el “jo” fotogràfic de l’Albert el millor possible. Per anar fent boca aquí tens un petit tastet del seu treball.

Novetats del sector

En aquest mon tan canviant és imprescindible estar al dia, per això repassarem les últimes novetats del sector, concursos interessants, xerrades, etc.

Intentarem fer un primer tastet de la nova versió del Lightroom i ACR que Adobe ha anunciat que estarà disponible el dia 26 d’octubre, dins de les limitacions de temps

Sortides de fotografia de natura

La fotografia de natura és sortir a fotografiar allò que més ens agrada. Parlarem també de possibles sortides a programar durant el mes de novembre per gaudir dels colors de la tardor.

T’hi esperem!

Manel Mataró
Toni Torres

Fotografia de natura. Bernat pescaire

Foto: Albert Folch

Foto: Albert Folch

Foto: Albert Folch

27/10/2021
19:00 — 21:00 (2h)

Modalitat Online

Manel Mataró, Toni Torres