La Via Làctia. Un espectacular motiu per a fotografiar

En aquesta reunió, l’última abans de marxar de vacances d’estiu, el nostre company Albert Adroer ens explicarà com revelar de forma correcta la Via Làctia, obtenint unes imatges de qualitat.

“Tradicionalment, el revelat de fotos nocturnes de paisatge incloent la Via Làctia o d’astrofotografia de cel profund requerien revelats complicats i llargs a Photoshop. Aquestes tècniques no estaven a l’abast de tothom i limitaven la pràctica d’aquest tipus de fotografia, d’altra banda molt atractiva.

L’evolució dels sensors fotogràfics, d’una banda, i, sobretot de software de base, fàcil d’utilitzar, permeten la realització de revelats molt acceptable en molt poc temps i d’una manera repetible i assequible per a qualsevol que sàpiga treballar amb el nou sistema de màscares de Lightroom. Durant la presentació treballarem sobre els dos exemples aquí mostrats: Un d’una Via Làctia sobre el Cadí i un altre d’una zona propera al nucli de la Via Làctia amb visió de les nebuloses Trífida i de la Llacuna.”

Com sempre, esperem la teva assistència i participació.
Rebràs l’enllaç a la reunió al teu correu electrònic (activitats setmanals del 20 al 26 de juny / enllaços a videoconferències).

Calendari i horari

Dimecres dia 22 juny a les 19.00 h

Activitat gratuïta (només associats)

Manel Mataró / Toni Torres

Autor: Albert Adroer

22/06/2022
19:00 — 21:10 (2h 10′)

Modalitat Online

M.Matarò / T.Torres