Reunions mensuals Grup de Fotografia d’Street

Convocatòria de reunió / Sortida St. Pere-Sta. Catalina

El dimarts dia 12 de desembre a les 18.30 hores, convocarem la reunió mensual del Grup de Fotografia d’Street a la seu de l’Agrupació.

Aquesta vegada, amb motiu de l’exposició que tindrà lloc a la sala gran fins al mes de gener, farem la reunió a la sala de formació, i veurem les fotos a través d’un portàtil en òptimes condicions, però amb pantalla petita.

Es visionaran i comentaran les fotografies de cada membre (màxim de 7) corresponents a la sortida de SANT PERE – SANTA CATERINA, que es es portaran en un memòria USB a l’AFC.

Concretarem el tema de penjar les fotografies de cada sortida a la secció del Grup d’Street de la web de l’AFC (amb els paràmetres que estableix l’AFC per penjar fotos a les galeries i que ja us vaig avançar en un missatge passat al grup). I del criteri que seguirem per escollir-les donat el número màxim admès que també us vaig dir en el missatge.

Així mateix, es plantejarà pels assistents la data, tema i lloc de la propera sortida fotogràfica. I a continuació, s’exposaran les inquietuds, idees i projectes de cadascun, com sempre.

12/12/2023
18:30 — 20:30 (2h)

Agrupació Fotogràfica de Catalunya

Diego Pastor