REUNIONS MENSUALS

El dimarts dia 18 de juny de 2024, de 18.30 a 20.30 hores, se celebrarà la reunió mensual del grup de fotografia d’street a la seu de l’Agrupació.

– Es visionaran i comentaran les fotografies de cada membre corresponents a la sortida del port del 18 de maig passat. Com ja es va acordar, es portaran 5 fotografies per persona.

– Fixarem al nombre de fotos a publicar a la web per cada assistent a la reunió, per si mateix i amb funció delegada, tenint en compte les que hi hagi per repartir, fins al màxim de 30 previst.

– Tancar el tema de la participació en l’exposició de fotografies del grup al mes de desembre d’aquest any o gener de 2025.

– Ens hauríem de plantejar si comuniquem a David Escobosa la realització d’algun taller o activitats lligades al grup de street dels quals ell realitza, tal com vam quedar a la reunió mantinguda, ja per al curs vinent (mai en parlem).

– Presentació de projectes o novetats per al nou curs.

– Així mateix, es plantejarà pels assistents la data, tema i lloc de la pròxima sortida fotogràfica, que serà al mes de juny.

– I, finalment, s’exposaran les inquietuds, idees i projectes dels membres.

© Diego Pastor

18/06/2024
18:30 — 20:30 (2h)

Agrupació Fotogràfica de Catalunya / Sala Bruno Argemí

Diego Pastor