Dimarts dia 20 de febrer de 2024, de 18.30 a 20.30 hores, es celebrarà la reunió mensual del Grup de Fotografia d’Street a la seu de l’Agrupació.

– Es visionaran i comentaran les fotografies de cada membre corresponents a la sortida de la festa del NOU ANY XINÈS, a Arc de Triomf/Passeig Lluís Companys. S’aportaran a un memòria USB a l’AFC. En aquesta ocasió, com a excepció, es podran mostrar fins a 10 fotografies, en funció de la quantitat de membres que siguem i el temps disponible. A continuació es comentarà el tema del nombre de fotos a exhibir d’ara endavant.

– Concretarem de nou quan i en quin termini s’han d’enviar les fotografies de les sortides a Irene per a la seva publicació al compte d’instagram de l’AFC, i a a mi per remetre-les en conjunt per tal de la seva publicació a la galeria del grup de street recentment oberta a la web de l’AFC.

– Un altre assumpte del qual hem de parlar i prendre un acord és el que va plantejar el nostre company Xavier Cuchí, de cara a les sortides, tal com ja vaig explicar al whatsapp del grup. El reprodueixo a continuació:
“He estat parlant recentment amb el nostre company Xavier Cuchí, i se li ha acudit la idea següent: Per tal que les sortides fotogràfiques siguin més riques i atractives, podríem ampliar-les amb un treball previ de recerca o informació del lloc pel qual rondarem , en l’àmbit cultural, històric, de llegendes urbanes, fets esdevinguts en tal o quin cantó i el llarg etcètera que puguem afegir… A mi la idea em sembla estupenda, encara que requereixi una tasca prèvia de documentació. Xavier proposa que, a aquest efecte, es podria formar un grup d’interessats en aquesta tasca de recerca, que en tot cas actuarien individualment a cada sortida. D’estar integrat per un mínim de tres persones, i com més millor, de manera que a cadascú li tocarà treballar menys perquè la rotació estarà més repartida entre els que s’hi apuntin per documentar les sortides. • Si s’hi apunta un mínim de 3 membres, Xavier es presenta com a voluntari per preparar la primera sortida fotogràfica. Però després els altres han de complir quan els toqui, al cap de 2, 3, 5 o 7 sortides, depèn del nom de membres que integri el grup d’investigadors. Jo també m’hi apunto. Ja som dos. Què us sembla la idea? Esteu interessats? Les rutes fotogràfiques podrien ser molt més riques i motivadores, i d’aquí podrien sortir altres idees complementàries i enriquidores. No oblidem que el treball essencial serà la fotografia, per descomptat, però potser pot tenir més sentit el que retratem i que ens envolta, encara que només sigui com a curiositat. Naturalment, podeu apuntar el que se us acudeixi al respecte i fer tota mena d’aportacions. Podem acabar de concretar la proposta, si interessa, pros i contres, a la pròxima reunió”. Decidirem si s’utilitza o no el xat de veu del grup de STREET FOTO, que darrerament ha creat alguna controvèrsia.

– Ens hauríem de plantejar si comuniquem a David Escobosa la realització d’algun taller o activitats lligades al grup de street dels quals ell realitza, tal com vam quedar a la reunió mantinguda.

– Així mateix, es plantejarà pels assistents la data, tema i lloc de la propera sortida fotogràfica, que serà al març.

– I, finalment, s’exposaran les inquietuds, idees i projectes de cadascú.

© Diego Pastor

20/02/2024
18:30 — 20:30 (2h)

Modalidad Presencial / Agrupació Fotogràfica de Catalunya

Diego Pastor