Dimarts dia 30 d’abril de 2024, de 18.30 a 20.30 hores, es celebrarà la reunió mensual del Grup de fotografia d’Street a la seu de l’Agrupació.

– Es visionaran i comentaran les fotografies de cada membre corresponents a la sortida del Born. Com ja es va acordar, es portaran 5 imatges per persona.

– Fixarem al nombre de fotos a publicar a la web per cada assistent a la reunió, o delegada la funció, tenint en compte les que hi hagi, fins al màxim de 30 previst.

– Tractar el tema d’una possible exposició de fotografies del grup al mes de desembre d’aquest any. S’ha de concretar tot entre nosaltres i l’AFC, si s’aprova per part nostre. La qüestió la vaig parlar amb l’Aleix, i ens guarda les dates esperant la nostra confirmació i interès.

– Ens hauríem de plantejar si comuniquem a David Escobosa la realització d’algun taller o activitats lligades al Grup d’Street dels quals ell realitza, tal com vam quedar a la reunió mantinguda.

– Així mateix, es plantejarà pels assistents la data, tema i lloc de la pròxima sortida fotogràfica, que serà al mes de maig.

– I, finalment, s’exposaran les inquietuds, idees i projectes dels membres.

30/04/2024
18:30 — 20:30 (2h)

Modalitat Presencial / Agrupació Fotogràfica de Catalunya

Diego Pastor