Informació sortida voltors, agenda i altres temes

Activitat voltors

Com ja vàreu rebre per whatsapp, el taller de dimecres dia 18/10, no està programat dins de les reunions del Grup de Natura. Per aquesta raó, es va convocarà exclusivament pels inscrits a la sortida de fotografia de voltors.

Recorda: la previsió metereológica no afecta a l’activitat del hide. Per a qualsevol dubte amb amb la ubicació i les coordenades, contacta amb l’instructor Jordi Jover.

Agenda reunions setmanals

Fins a finals de desembre, aquestes seran les dates del Grup de Natura: 25/10, 8/11, 22/11, 20/12.

El pròxim dia 25/10, si la salut m’ho permet, parlarem de:

Projecte: «El medi ambient», que volem fer?
Exposició: «Foto Fest Calella»
Xerrades i sortides: «Iñaqui Relanzón» Fotografia de Paisatge.

Presentació de la sortida: 22/11/2023

Sortida fotogràfica: A concretar: 24 o 25 de novembre

Properament, et concretarem aquesta informació, dates i preu. Inicialment, la sortida realitzarà un dissabte, a fi que els socis/es que treballin puguin venir. El Taller teòric presencial a l’AFC un dimecres i seria obert a associats i simpatitzants de l’entitat.

I com a novetat, una nova activitat al novembre.

Iñaqui Relanzón

Ha publicat 7 llibres fotogràfics, tot i que amb les imatges ha il·lustrat més de 150 obres. Entre els seus llibres destaquen “Photosfera, la natura a través de l’objectiu”, “Ordesa, les muntanyes de Celia” i el més recent “Fotografia de natura, aconsegueix 50 imatges espectaculars”, de la col·lecció FotoRuta.

Les seves fotografies i textos apareixen assíduament en revistes com National Geographic (USA), BBC Wildlife Magazine (UK), Audubon Magazine (USA), Lonely Planet, Altair o The New York Times, entre moltes altres; també ha col·laborat en la prestigiosa campanya Wildlife as Canon sees it, que apareix a National Geographic Magazine des de fa més de trenta anys.

25/10/2023
19:30 — 21:30 (2h)

Modalitat Presencial / Agrupació Fotogràfica de Catalunya

Manel Mataró