Comencem un nou curs!

Comencem el curs amb molta empenta!

Volem omplir un autocar de sòcies i socis de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya per anar plegats a visitar el R E V E L A ‘ T  a la seva desena edició a Vilassar de Dalt (Barcelona).

Revela’T és un festival fotogràfic internacional, referent en fotografia analògica contemporània; un punt de trobada obligat pels aficionats a la fotografia i en especial pels aficionats de la fotografia analògica. Sense renunciar a res, però apostant pels procediments fotogràfics que requereixin una mirada i un temps més reposat, compartint experiències, coneixements amb fotògrafs institucions i projectes.

El lema d’aquest any és TEMPUS FUGIT. Al Festival hi trobarem un ampli programa d’exposicions, xerrades, debats, demostracions, tallers, punts d’exposició i venda; comptarem amb figures rellevants a escala nacional i internacional… i moltes altres sorpreses!

Revela’T, vol unir als somniadors, als inconformistes, als intrèpids, als incansables, als que no tenen por de provar i explorar camins diferents dels habituals.
Dissabte dia 17, a banda de poder visitar 36 exposicions de fotògrafs de tot el món, repartides per diversos espais de la població, podrem assistir a conferències, taules rodones, debats i ponències (Cal reservar-ho a través de la web).

També trobaràs a la plaça de la Vila:
MARKET FOTOGRÀFIC, amb la participació de conegudes marques del sector, per triar, remenar, comprar i vendre articles fotogràfics: Càmeres, rodets, etc.
FIRA D’AUTOR, on els autors ens mostraran la seva obra, que podrem adquirir.
HAND MADE MARKET: mostra i venda de productes fets a mà, relacionats amb el món de la fotografia: quaderns, accessoris, joieria, etc.
A les 13:30 podrem participar a la foto de grup de la X Edició. A la plaça de la Vila.

NO T’HO POTS PERDRE!!!
VISITA A LA DESENA EDICIÓ DEL FESTIVAL REVELA’T 2022

Més informació del Festival a www.revela-t.cat

CALENDARI I HORARI

DATA: dissabte 17 de setembre 2022
LLOC: VILASSAR DE DALT (Barcelona). Diversos espais expositius.
HORARI: de 09.00 a 21.00 h. Sortida i tornada des de Barcelona.
PUNT TROBADA: a determinar el punt on agafarem l’autocar i on ens deixarà al tornar.
PREU ENTRADES: 10€ passi per tot un dia a totes les exposicions a tramitar individualment cada participant, per la web del Revela’t (recomanat)
o a la recepció del Festival el mateix dia.
PREU TRANSPORT: Autocar fins a 16 places: 385€. /Autocar fins a 24 places: 418€.
L’import individual vindrà determinat pel nombre d’assistents.

INSCRIPCIONS: Envia correu a visites@afc.cat

T’esperem!!

Francesc Soldevila
Vocalia de Cultura

17/09/2022
09:00 — 21:00 (12h)

Vilassar de Dalt

Francesc Soldevila