Segona sessió de fotografia de retrat amb Ninette Shibara

La primera edició del passat 5 de febrer va ser un gran èxit i com que molts socis es van quedar a la llista d’espera, la model Ninette Shibara ha accedit a fer una segona sessió que de ben segur tornarà a ser la millor ocasió per disfrutar d’una sessió de fotografia de retrat amb una de les millors models d’estudi.

Et torno a fer cinc centims de qui és aquesta reconeguda model.

Ninette Shibara, model amb una gran experiència i merescut prestigi en els camps del retrat, la moda i el nu,  ha treballat amb molts dels fotògrafs més reconeguts d’aquests darrers anys.

Ha estat model per la marca Tabatae, actriu en el videoclip “La màfia del baile” de Loquillo o portada a la revista Bambú Magazine entre moltes d’altres fites  destacades en el seu blog.

A la seva compta d’Instagram o de Youtube pots veure excel·lents mostres del seu treball que, estic segur, t’animaran a participar en aquesta experiència.

La sessió serà el proper dissabte dia 26 a les 17 hores i la durada prevista és de tres hores.

Si et vols apuntar fer-m’ho saber amb un correu electronic on m’hauries d’indicar el teu nom i número de soci. L’aforament està limitat a vuit fotògrafs o sigui que … espabila o et quedes fora.

Et deixo una petita galeria de fotos que Ninette Shibara ens ha cedit per penjar-la a la nostra web.

Si no ets soci i vols participar ho tens molt fàcil: fes-te soci !!!. Aquí et deixo l’enllaç a la plana on t’explico com apuntar-te.

Se m’oblidava … estem preparant una altre sessió amb una model pel dia 5 de març que serà una bomba. Estigues atent !!!

Jacint Guiteras & Pere Lluís Serracanta.

26/02/2022
17:00 — 20:00 (3h)

AFC

Pere LLuis Serracanta