Tornem a fer sessions de fotografia de retrat !!!

A l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya estem d’enhorabona. El proper dissabte cinc de febrer la coneguda i reconeguda model Ninette Shibara vindrà al nou plató remodelat que tenim a la nostra seu social per realitzar una sessió de fotografia de retrat.

Ninette Shibara, model amb una gran experiència i merescut prestigi en els camps del retrat, la moda i el nu,  ha treballat amb molts dels fotògrafs més reconeguts d’aquests darrers anys.

Ha estat model per la marca Tabatae, actriu en el videoclip “La màfia del baile” de Loquillo o portada a la revista Bambú Magazine entre moltes d’altres fites  destacades en el seu blog.

A la seva compta d’Instagram o de Youtube pots veure excel·lents mostres del seu treball que, estic segur, t’animaran a participar en aquesta experiència.

Aquesta sessió de fotografia de retrat és la primera que es fa a la seu de l’AFC després del llarg parèntesi provocat per la pandèmia i per les obres de remodelació del local i suposen el retorn a la celebració periòdica d’aquestes activitats que tan d’èxit tenen entre els nostres socis.

La sessió començarà a les 17 hores i la durada prevista és de tres hores.

Si et vols apuntar fer-m’ho saber amb un correu electronic on m’hauries d’indicar el teu nom i número de soci. L’aforament està limitat a vuit fotògrafs i no cal dir que hi haurà llista d’espera per repetir la sessió properament.

Si no ets soci i vols participar ho tens molt fàcil: fes-te soci !!!. Aquí et deixo l’enllaç a la plana on t’explico com apuntar-te.

Et deixo una petita galeria de fotos de Ninette Shibara que ens ha cedit per penjar-la a la nostra web.

Jacint Guiteras & Pere Lluís Serracanta.

Aforament complet. Obrim llista d’espera per a intentar repetir la sessió properament

05/02/2022
17:10 — 20:10 (3h)

AFC

Pere LLuis Serracanta