DATA:  DILLUNS, 18 de març

HORA:   10:30 h.

PREU: gratuït

PUNT DE TROBADA:  a la porta de BAUHAUS, Ps. de la Zona Franca, 123

COM ARRIBAR-HI: 

Metro: L10 Sud, parada Foneria. Autobús: 109, H16, V3, V5

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

Amb aquesta sortida fotogràfica us convidem a visitar una part important del recinte de la Fira de Barcelona. Està situat al Passeig de la Zona Franca i la seva activitat consisteix en l’organització d’esdeveniments, congressos i altres activitats que abasten diversos sectors de l’economia, així com esdeveniments corporatius, socials i culturals. Fira de Barcelona actualment te dos recintes expositius, l’emblemàtic de Montjuïc i l’avantguardista de Gran Via, més el complex BCN Fira District que és el que visitarem.

BCN Fira District és un complex empresarial. Dissenyat per l’arquitecte Óscar Tusquets,  està format per quatre edificis d’oficines de gran impacte visual per la seva arquitectura avantguardista. La seva construcció va representar un gran impacte urbanístic en els barris de la Zona Franca.

Durant la sortida veurem el complex d’oficines, així com la gran plaça pública que ha dotat el barri de grans espais destinats a l’esbarjo, com poden ser les pistes de Skateboard. Continuarem la passejada travessant la part oest de la Zona Franca passant pels Jardins dels Drets Humans fins arribar a la Pç Cerdà, la creuarem pel pas elevat on tindrem vistes dels moderns edificis que l’envolten i des de on podrem practicar diverses tècniques fotogràfiques, com per exemple la velocitat d’obturació per aconseguir imatges en moviment dels nombrosos vehicles que hi circulen per sota d’aquest pas elevat. Per acabar, si encara ens queda temps, ens podem arribar als edificis de la propera Ciutat de la Justícia on gaudirem de la seva peculiar arquitectura.

Els objectius més adequats seran els grans angulars i súper grans angulars ja que es tracta de captar imatges d’arquitectura en entorns molts oberts.

Desitgem que aquesta proposta sigui del vostre gust. Us hi esperem!

INSCRIPCIONS: ONLINE

© Anna M. Barnés

© Anna M. Barnés

18/03/2024
10:30 — 12:30 (2h)

123, porta de BAUHAUS, Ps. de la Zona Franca

Vocalia de Cultura