TORNEM AL CLUB DE POLO ¡¡

 DATA:  DISSABTE 14 i DIUMENGE 15 de maig ( es pot assistir un dia o tots dos)

HORA:  11:00h

PREU:  GRATUÏT

PUNT DE TROBADA:  A l’entrada de les instal·lacions. Av Dr. Marañón, 19-31, Barcelona

COM ARRIBAR-HI:   Metro línia 3, estació Zona Universitària

                                    Bus: 7, 33, V1, H-6, 113.

 DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

La sortida fotogràfica del passat mes de febrer al Club de Polo de Barcelona ens va permetre gaudir del Concurs de Doma Nacional. Va ser una experiència ben innovadora de la que vam tornar amb un bon grapat d’imatges esportives difícils d’aconseguir per la seva singularitat.

Del resultat d’aquella sortida i de l’anterior de Concurs de Salts Nacional i fruit de les bones relacions establertes amb la direcció del Club de Polo, se’ns ofereix la possibilitat d’assistir a algunes de les seves activitats esportives de la temporada.

Per començar, estem convidats al pròxim esdeveniment de “Torneig Internacional de Polo” que es portarà a terme el dissabte 14 i diumenge 15 de maig.  No ens ho podem perdre!

L’activitat és gratuïta, ens trobarem a les 11:00 del matí a la porta de les instal·lacions

Partit de Polo. Què és?

El polo és un esport d’associació, en què dos equips amb quatre jugadors cadascun, muntats a cavall, intenten portant una petita pilota de fusta cap a la porteria del rival, formada per dos pals de vímet, per mitjà d’un tac. L’objectiu consisteix a marcar la quantitat més gran de gols. L’esport tradicional del polo es juga en un camp d’herba de 270 per 150 metres (equivalents a 300 per 164 iardes).

És un esport antic, la pràctica del qual es remunta a fa més de dos mil anys, l’origen probable del qual es troba a l’Àsia Central. Avui dia, el joc modern té una durada aproximada de dues hores, i es divideix en sis o vuit períodes o temps anomenats chukkers. És jugat competitivament per seleccions dels cinc continents.

T’apuntes a la sortida?

INSCRIPCIÓ:   envia correu a sortides@afc.cat indicant quins dies vols assistir

14/05/2022 — 15/05/2022
12:00 — 12:00 (24h)

Real Club de Polo de Barcelona

Anna M. Barnés