Sortides mensuals gratuïtes. No cal inscripció prèvia

A la passada reunió del grup es va acordar que la pròxima sortida fotogràfica seria dissabte dia 6 d’abril.

El punt de reunió s’ha assenyalat just davant de la porta principal de la Basílica de Santa Maria del Mar, a les 9 h.

Imagino que el barri és de sobres conegut per tothom. De manera que partint del punt de reunió anirem assenyalant els llocs de trobada següents. Ja sabeu la gran quantitat de palaus, monuments, carrers i racons emblemàtics de què disposa el barri. No ho farem sencer, ni de bon troç. Així que penseu també les zones que més us interessin per posar-nos d’acord en els successius punts de trobada i interès. Podem valer-nos del Google Maps per si algú té algun dubte sobre els itineraris que projectem. Penso que és un barri fantàstic per a la fotografia de carrer, tant per l’escenari urbà que existeix com per l’ambient i la quotidianitat i la personalització dels carrers. Què us diré que no sapigueu.

Penso que com a màxim es pot allargar la sortida fins a les 13 h, encara que qualsevol pot abandonar-la quan ho consideri necessari.

Aquells membres del grup que pel motiu que fos no assisteixin a la sortida, poden accedir per separat al barri a posteriori quan vulguin, i participar igualment en tots els actes i publicacions habituals posteriors a la sortida que es concentren a la següent reunió a l’AFC.

Pel tipus de sortida i fotografies a realitzar, no cal material especial. Cadascú sabrà el que necessita.

Un cop més, insisteixo que abans de posar-nos en marxa amb les nostres càmeres, potser valdria la pena plantejar-nos si durant el matí podem aprofitar per fer alguna pràctica o tècnica fotogràfica. Sobre el terreny ho veiem.

Desitjo que us interessi la sortida. Naturalment, trobarem en el nostre recorregut alguna cerveseria on fer una parada al camí per tal de compartir les nostres impressions i descansar una estona.

Fins dissabte que ve.

© Diego Pastor

06/04/2024
09:00 — 13:00 (4h)

porta principal de la Basílica de Santa Maria del Mar

Diego Pastor