Sortides mensuals gratuïtes. No cal inscripció prèvia

TRES XEMENEIES – PARAL-LEL (APOLO, ARNAU, MOLINO) – DIRECCIÓ PLAÇA DEL PEDRÓ I ENTORN FINS RAMBLA DEL RAVAL

A la passada reunió del grup es va acordar que la propera sortida fotogràfica seria el dissabte 13 de juliol (següent reunió de grup dia 23).

El punt de reunió s’ha assenyalat al mateix Parc de les Tres Xemeneies del Paral.lel, a les 9 h.

L’itinerari fotogràfic, si arribem a fer-ho sencer, començarà al parc, per continuar per als punts d’interès de l’avinguda del Paral·lel, que en principi giran entorn dels antics teatres de l’Apolo, Arnau i Molino. La idea, a continuació, consisteix a arribar a la plaça del Pedró a través dels carrerons que recorren el nou barri pakistanès que s’ha creat a l’antic Barrio Chino. També tenim l’alternativa més directa d’anar per la ronda de Sant Antoni. Ho anirem decidint sobre la marxa, per acabar la sortida a la rambla del Raval. Durant el trajecte assenyalarem els consecutius punts de reunió amb suficient temps perquè cadascun atengui els seus interessos fotogràfics.

Penso que com a màxim es pot allargar la sortida fins a les 13.30 h, encara que qualsevol pot abandonar-la quan ho consideri necessari. Últimament, estem acabant molt d’hora, no sé el perquè, encara que en aquesta ocasió la ruta és força llarga i interessant a efectes fotogràfics.

Aquells membres del grup que pel motiu que sigui no assisteixin a la sortida, poden accedir per separat a posteriori quan ho desitgin, i participar igualment en tots els actes, xerrades i publicacions habituals posteriors que es concentrin a la següent reunió a l’AFC.

Pel tipus de sortida i fotografies a realitzar, no cal material especial. Cadascú sabrà el que necessita.

Un cop més, insisteixo que abans de posar-nos en marxa amb les nostres càmeres, potser valdria la pena plantejar-nos si durant el matí podem aprofitar per fer alguna pràctica o tècnica fotografia. Sobre el terreny ho veiem.

Espero que us interessi la sortida. Naturalment, trobarem en el nostre recorregut algun bar on fer una parada al camí per compartir les nostres impressions i descansar una estona.

Seria interessant que, per qüestió de temps, vinguéssim esmorzats, o també es pot arribar abans per fer-ho i dir-ho al whatsapp pels que vulguin unir-se si arriben d’hora.

Fins aviat.

© Diego Pastor

13/07/2024
09:00 — 13:00 (4h)

a les 9 h., Parc de les Tres Xemeneies del Paral.lel

Diego Pastor