Sortida fotogràfica Grup de Natura

L’activitat s’emmarca dins del Grup de fotografia de Natura

Pel proper dimarts 14 de març hem organitzat una sortida fotogràfica als Aiguamolls de l’Empordà (de fet aquest és un clàssic que ja vàrem tenir de ajornar un cop, o sigui que ara hi tornem).

El més interessant de la sortida és que ens acompanyarà un ornitòleg d’Athenea Birding, empresa especialitzada a organitzar sortides d’observació d’aus pel parc i ens ensenyarà llocs poc coneguts, a part d’ajudant-se a identificar les diferents espècies i explicant-se els seus hàbits.

Ara és un bon moment, ja que s’hi poden trobar molts tipus d’aus migratòries, com les grues, per exemple. També anirem a un indret a on podrem veure rapinyaires volant molt a prop.

El cost d’aquest servei ens costarà 20 euros per persona, a pagar en metàl·lic el dia de la sortida. Crec que val la pena. La visita durarà tot el dia, o sigui que ens haurem de portar menjar i beguda de pícnic que prendrem sobre la marxa.

En principi la idea és trobar-nos al parc al voltant de les 9 del matí. Ja concretarem el lloc més endavant. També mirarem de compartir els vehicles per mirar de rebaixar les despeses.

La idea és ser un grup de màxim 10 persones.

Per inscriure-s’hi, cal clicar l’enllaç que trobaràs al final d’aquesta informació i seguir les instruccions. Les places són limitades.

Inscriu-te aquí

14/03/2023
09:00 — 21:35 (12h 35′)