La Barceloneta, un  barri carismàtic i mariner

Reiniciem el nou curs i amb ell, és clar, una nova sortida del grup. A veure si en aquesta nova etapa aconseguim ser més gent, tant a les sortides, com a les reunions posteriors a l’Agrupació. El segon semestre del 2023 ha de portar aires renovats. Quin rotllo, oi? Doncs anem a allò que anem.

La primera sortida del curs serà al barri de la BARCELONETA. Però si ens podem cenyir al barri antic, millor. Tots els carrerons que envolten el mercat, a la plaça del Poeta Boscà, com els de la plaça de la Barceloneta, on hi ha l’església de Sant Miquel del Port, seran l’objectiu del nostre recorregut. Tots coneixeu el barri. Si cal sortir dels seus carrers estrets i de les antigues cases de pescadors, sortirem. Ho decidirem sobre la marxa. Tenim les platges al costat, i altres llocs per on hem transitat ja, de sobres coneguts, però que sempre ofereixen sorpreses.

L’hora de concentració seran les 9 del matí del dissabte 16 de setembre, i el lloc de trobada la porta principal del mercat, a la mateixa plaça del Poeta Boscà, Barcelona  . El final de la sortida es preveu per a les 13.00 hores. Anirem improvisant els llocs de trobada intermedis perquè cadascú, dins aquests períodes més curts, pugui fer camí per on prefereixi.

Atesa la naturalesa de la sortida, no cal cap material específic, cadascú sap sobradament el que necessita.

Estaria bé que anéssiu dient al grup de whatsapp si assistireu o no, així sabrem amb millor precisió quants serem. I, per descomptat, si en teniu alguna o idea o iniciativa l’exposeu, cenyint-nos a allò que la BARCELONETA pot donar de si.

Bona llum.

16/09/2023
09:00 — 13:00 (4h)

Barcelona, Plaça del Poeta Boscà

Diego Pastor