A la passada reunió del grup es va acordar que la propera sortida fotogràfica seria el dia 25 de novembre al barri de Sant Pere – Santa Caterina.

El punt de reunió s’ha assenyalat a la avinguda de Francesc Cambó, 16, just davant el Mercat. Aquest mercat ja constitueix un punt d’interès per si mateix, doncs és el més antic cobert de Barcelona, de l’any 1844, remodelat l’any 2005 sobre un vell convent que tenia el mateix nom.

És un dels barris de la Ciutat Vella de Barcelona, que limita al Nord amb el Passeig Lluís Companys i a l’Est amb el parc de la Ciutadella. Encara que al mig es troba la Ribera, que, en principi, no és motiu de la visita. Però sempre es pot parlar in situ.

L’hora de trobada es fixa a les 9:30 h. Podem fer un cafè o el que vulgueu i començar la ruta.

És un barri que tots coneixeu sobradament, però ja sabem que sempre espera alguna sorpresa a qualsevol cantonada o reco. El fotògraf de carrer és insaciable… ejem!

Com sempre, assenyalarem els següents punts de trobada sobre la marxa. Està ple de bars, així que si volem fer una parada la podem fer quan ho decidim. Jo penso que tot estirat es pot allargar la sortida com a molt fins a les 13:30 h.

Si voleu, una vegada al lloc, podem improvisar la pràctica d’alguna tècnica fotogràfica. En Màxim ens ho va proposar i només ho hem fet una vegada. Pensem, val?

Teniu en compte també el tema obert de penjar fotos a la web de l’AFC de les nostres sortides. A veure si per fi aconseguim fer-ho. I també a instagram, però ben penjades, no tallades. D’aquest tema, respecte a la sortida anterior al Tibidabo, us aniré informant al grup de whatsapp, Estoy en ello.

Aquells membres del grup que pel motiu que fos no assisteixin a la sortida, poden fer el mateix recorregut en la data que desitgin per separat. Sempre ha estat així, però es fa constar de nou.

A veure si aquesta vegada són més, un més cada sortida.

25/11/2023
09:30 — 11:30 (2h)

16, Francesc Cambó, just davant el Mercat

Diego Pastor